UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Навчання, розвиток, підвищення кваліфікації
  4. Додаткова освіта
  5. Фільми-посібники для менеджерів з продажу

Фільми-посібники для менеджерів з продажу

29.07.2020 1062
Фільми-посібники для менеджерів з продажу

Фільми-посібники для менеджерів з продажу

29.07.2020     1062

Найкраща добірка фільмів не тільки для тих, хто працює в сфері продажу, але і для всіх, хто хоче навчитися продавати свої знання й вміння в звичайному житті. Навички продажу – це найважливіші навички, якими необхідно оволодіти, якщо плануєте побудувати успішну кар'єру. Гарного вибору і корисного перегляду!

«Гленгаррі Глен Росс» («Американці»)

Про що фільм? Драматичний трилер про роботу агентів з продажу нерухомості. Начальство, незадоволене роботою своїх співробітників, відправляє до них в офіс мотиваційного бізнес-тренера. Він оголошує конкурс, в якому переможець отримує «Кадилак», а той, хто посяде третє місце – звільнення.

Навіщо дивитися? Заради культового акторського складу: Аль Пачіно, Кевін Спейсі, Алек Болдуін і Джек Леммон. Крім того, фільм буде корисний для тих, хто хоче підвищити ефективність продажів і оволодіти новими корисними техніками.

«Бойлерная»

Про що фільм? У центрі сюжету – історія Сета Девіса: у підпільне казино приходить співробітник брокерської фірми і пропонує йому стати його учнем. В процесі навчання Сет опановує необхідними навичками продажу, щоб стати мільйонером.

Навіщо дивитися? З цього фільму ви дізнаєтеся крім специфіки роботи брокерів ще й про те, як вибудовувати відносини з клієнтами, як проводити продаж по телефону, а також познайомитеся з технікою холодних дзвінків. Але найголовніше ви навчитеся, як ефективно продавати повітря й зрозумієте, як не треба продавати! Мотиваційна промова у виконанні Бена Аффлека розбирається на тренінгах з продажу.

«Тюхтій Томмі»

Про що фільм? Комедія про товстуна Томмі, який, закінчивши коледж на трійки, вимушений був управляти заводом з виробництва автомобільних запчастин. Не маючи ніякого досвіду в продажу, йому вдається врятувати рідний завод і його робочих від звільнення.

Навіщо дивитися? Якщо ви не вмієте продавати, то після перегляду фільму навчитеся. Ви дізнаєтеся, як працювати з запереченнями, а також, як вести переговори.

«Велика угода»

Про що фільм? У центрі сюжету – троє ділків, які зібралися в готелі для того, щоб обговорити, як провернути велику угоду з «акулою бізнесу», забезпечивши собі безбідне життя. Мінімум дій і максимум діалогів.

Навіщо дивитися? Заради приголомшливого акторського дуету: Денні ДеВіто і Кевіна Спейсі. А також для того, щоб зрозуміти, що таке справжнє мистецтво продажу.

«Хлопець, ти попав»

Про що фільм? У центрі сюжету– історія продавця Боббі в автосалоні, який вміє використовувати заперечення клієнтів для укладення угод і переконати будь-якого покупця купити машину.

Навіщо дивитися? Цей фільм – посібник з продажу для торгових представників, подивившись який ви навчитеся працювати так само як і головний герой. А також ви дізнаєтеся, що торгівля – це не тільки мистецтво, але і захоплююче заняття.

«Вовк з Уолл Стріт»

Про що фільм? Історія про нью-йоркського брокера, який відкрив свою фірму і став «вовком Уолл-стріт», завдяки вмінню спілкуватися з клієнтами та вродженій харизмі. В основі фільму лежать однойменні мемуари Джордана Белфарта.

Навіщо дивитися? Насолодитися грою Леонардо Ді Капріо, а також навчитися технікам продажу, переконання, переговорів і мотивації.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору