UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Додаткова освіта

Публікації "Додаткова освіта"

Сторінка 1 з 5

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Безкоштовні онлайн-курси для українців – а ви готові опанувати щось нове?

    6 квітня 2022 945

    Про те, як брати під контроль свою увагу, ми говорили у статті Бійцям офісного фронту: як не втрачати продуктивність. А зараз давайте поговоримо про безкоштовні онлайн-курси для українців. А їх, повірте, вистачає.

  • Типові помилки студентів онлайн-курсів – не припускайтеся їх!

    28 серпня 2021 479

    Пропонуємо з’ясувати разом із Jobs.ua, яких характерних помилок припускаються студенти в онлайн-навчанні.

  • Фільми-посібники для менеджерів з продажу

    29 липня 2020 1008

    Найкраща добірка фільмів не тільки для тих, хто працює в сфері продажу, але і для всіх, хто хоче навчитися продавати свої знання й вміння в звичайному житті. Навички продажу – це найважливіші навички, якими необхідно оволодіти, якщо плануєте побудувати успішну кар'єру.

  • Самоосвіта. Як опанувати ту чи іншу навичку

    24 червня 2020 641

    Швидко і ефективно навчатися важким речам – це дуже корисна навичка. Коли ми навчимося вчитися, тоді опанувати будь-яку справу стане простіше простого. А це зробити можна і самостійно без допоміжних навчальних закладів.

  • Як правильно вчитися віддалено на карантині

    12 травня 2020 656

    Карантин ще триває. Абсолютна більшість зараз перейшла в онлайн: хтось працює в віддаленому режимі, а у когось в планах різні курси, які зроблять корисним і цікавим час, проведений на вдома. Зокрема, практики і вправи, які підтримають нас у тонусі. Пропонуємо звернути увагу на підводні камені, що криються в онлайн-навчанні та як зробити такі свої заняття максимально продуктивними.

  • Ефективне навчання для дорослих

    14 лютого 2020 791

    Сьогодні ті, кому більше 30-ти років до зміни професії чи до навчання чомусь новому вже ставляться простіше, ніж раніше. Теперішній освітній ринок наповнений програмами, курсами, тренінгами, майстер-класами на будь-який смак. Розглянемо кілька порад, як зробити вибір і отримати знання, які знадобляться в майбутньому.

  • Кому и зачем нужна аспирантура?

    25 квітня 2017 12451

    Есть одна закономерность - чем более четкие очертания приобретает диплом и чем ближе день его защиты, тем чаще тебя посещает мысль: А не податься ли в аспирантуру? Первое, что стоит сказать - далеко не все аспиранты защищают диссертацию и далеко не все кандидаты посвящают жизнь науке. Но почему же тогда идут в аспирантуру? Самые распространенные причины - отсрочка от армии, место в общежитии, многие - просто по инерции, из-за привычки учить...

  • Сколько языков может выучить человек?

    25 квітня 2017 904

    Кардинал Джузеппе Каспар Меццофанти свободно говорил на 39 языках и 50 диалектах, хотя ни разу не выезжал за пределы Италии. Фридрих Энгельс знал 24 языка...

  • Бизнес-образование переживает бум

    25 квітня 2017 567

    Число заявок на поступление в бизнес-школы США достигло сейчас рекордного значения

  • Секретарское дело

    18 лютого 2008 698

    Перед каждым, кто только начинает свою профессиональную деятельность, встают две проблемы: выбор образования по специальности, востребованной на рынке труда, и поиск такого учебного заведения, которое оказывает помощь в трудоустройстве. Оптимальный вариант..


Ctrl →
1 з 5

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору