UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Грошове питання
  5. Формула багатства – яка ж вона?

Формула багатства – яка ж вона?

6.09.2021 717
Формула багатства – яка ж вона?

Формула багатства – яка ж вона?

6.09.2021     717

Формули виражають відношення між величинами. А якщо ми говоримо про багатство, сума яких величин дасть потрібний нам результат? Давайте довідаємося з Jobs.ua, що входить у формулу багатства.

Багатство – в чому його суть?

Багатство – це про те, що не тільки важливо заробити гроші, а й важливо їх зберегти. Багатство – це також пасивний прибуток, коли ви отримуєте більше, ніж витрачаєте; багатство – це гроші та активи, які працюють на вас, поки ви спите, відпочиваєте, проводите час із сім’єю.

Багатство – це також про економічну безпеку, коли ви впевнені за своє майбутнє. А в сучасному шаленому світі це важлива точка опори. І його формулу (тобто багатства) можна вивести так:

зосередженість + стійкість + час + інвестиційний портфель = багатство


Давайте розглянемо кожну з величин цієї формули окремо.

Вміння зосереджуватися

Ви можете бути надзвичайно талановитими, але якщо вам не вистачає такого вміння, як вміння зосереджуватися, ваш талант не принесе достойних плодів. У будь-якій справі потрібні терпіння та наполегливість, навіть якщо перед вами – справжній геній. А ще люди досить часто плутають невміння зосереджуватися із нестачею таланту.

На шляху до багатства сконцентруйтесь на кількох важливих речах: зосередьтеся на тому, щоб досягнути статусу фінансово успішної людини, бо подібне притягує подібне. Навіть знайомства легше заводити, бо всі хочуть товаришувати з успішними людьми, чи не так? Шукайте найкращу можливість для себе, особливо коли молоді. Коли ви молоді, правильно вибрана дорога в житті приведе до процвітання в усіх сферах життя. Ще про зосередження: фокусуйтесь також на особистому житті. Вдалий шлюб значно примножить ваш капітал, адже рухатися на шляху до процвітання з людиною, з якою повне взаєморозуміння – значно простіше, погоджуєтесь?

Стійкість

Важливо не тільки заробляти, а й вміння зберігати. Мабуть, друге вміння буде важливішим. Уявіть, скільки мільярдів доларів щороку витрачають корпорації, придумуючи все витонченіші способи, як впливати на наші емоції і почуття, щоб ми витрачали все більше грошей на різноманітні забаганки. Якщо не вмієте керувати своїми емоційними поривами – це ускладнить ваші зусилля на шляху до багатства. Відсутність дисципліни – це удар по власній економічній безпеці.

Час

Багатство можна здобути – це так, і не один раз, якщо з якоїсь причини воно втратиться; але час не повернеться за всі гроші світу. Тому розкидатися ним – це невиправдана розкіш, і багаті люди чудово розуміють цю просту істину. Тому приділяйте увагу довгостроковим інвестиціям, які «спрацюють» через 10-20 років, адже приділяти значну долю уваги короткостроковим вкладенням, ігноруючи довгострокові – це означає завдавати удару по власній фінансовій стабільності.

Інвестиційний портфель

Не потрібно класти усі яйця в один кошик, погоджуєтесь? Тому рухайтеся до того, щоб володіти найрізноманітнішими фінансовими активами. Інвестиційний портфель – це рятівна подушка від невдалих рішень, адже інвестиції – це завжди ризик. Чим більше у наявності активів, причому різних (від золота до цінних паперів та нерухомості), тим упевненіше можна стверджувати, що формулу багатства ви повністю осягнули.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору