UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Ваша зарплата
  5. Фрази, що підвищать вам зарплату

Фрази, що підвищать вам зарплату

27.06.2021 759Автор: Лоліта Платошкіна
Фрази, що підвищать вам зарплату

Фрази, що підвищать вам зарплату

27.06.2021     759Автор: 

Знати б такі важелі впливу на роботодавця, які гарантовано дають підвищення зарплати чи підвищення по кар’єрним сходам. Якщо ви вважаєте, що на будь-які запити підвищити заробітну плату роботодавець відповість відмовою, то ви дуже помиляєтесь.  Прохання чи випрошування навряд подіють. Але існують все ж таки вагомі фрази, які можуть змусити керівника прийняти правильне рішення на вашу користь. Сьогодні в статті Jobs.ua розкаже, як правильно заводити ділову розмову, та що говорити  директору щодо підвищення заробітної плати.

Багато хто з роботодавців уникають розв'язання фінансового питання та якщо справа дійшла до серйозної розмови, акуратно, точно й лаконічно витягуйте з неї по максимальній. Почніть зазначати наступні факти, головне щоб вони відповідали дійсності.

Дієві фрази для вашого роботодавця

Фраза “Я виріс професійно на відміну від минулого року” натякає роботодавцю що ви довели свої професійні компетентності до ідеалу, або покращили ті, які були на нижчому рівні. Це маячок для роботодавця передивитися та переоцінити показники ефективності та якість роботи співробітника. І якщо цього не достатньо для підвищення заробітної плати, то цього достатньо для заохочувальних відзнак. 

Якщо ви відчуваєте, що ваш спектр роботи охоплює більше відповідальності, то час сказати директору: “У мене стало більше обов’язків”. При цьому не забудьте зазначити, що ви зовсім не проти, але б хотіли, щоб ваша праця була оцінена відповідно. Роботодавець, буде розуміти, що ви готові подовжувати працювати з тою самою напругою, але потребуєте фінансової компенсації і не розкидає завдання серед інших співробітників. 

З фразою про те, що ви перевиконали свій місячний план будьте акуратними. По-перше, будьте готові показати готові звіти з зазначеними цифрами, по-друге, будьте готові до того, що від вас тепер завжди будуть вимагати подібні результати, а може й вищі від цих. До речі, можете похвалитися виконанням місячного плану не тільки в доході, а й у кількості укладених договорів тощо. Подивитися, яка сама робота далась вам найкращим чином й наголосити на ній.

“Я знаю, як досягти кращих результатів” - фраза, що примусить вашого керівника прислухатись до вас і переглянути всі зазначені вами вагомі теорії та припущення. Якщо ваші ідеї й справді виявляться дієвими та новими в досягненні успіху і ви зможете переконати в цьому керівника, то можете просити підвищення. Але тільки після перевірки цих теорій та ідей.

З наступною фразою також будьте дуже акуратними, використовуйте лише якщо це правда й в окремих випадках: “А ось в іншій компанії мені запропонували більше зарплату”. Ця фраза може зіграти як на користь, так і навпаки. Бо залишити в компанії роботодавці бажають тільки найефективніших співробітників. Якщо запит спрацює проти вас, то роботодавець одразу відпустить вас фразою: “То йдіть туди”.

Використовуйте ці фрази обережно, не зловживаючи, якщо хочете домогтися від керівника підвищення заробітної плати або збираючись кар’єрними сходами.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору