UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Це важливо знати кожному
  5. Гейміфікація побуту – звільніть більше часу для себе і робочих завдань

Гейміфікація побуту – звільніть більше часу для себе і робочих завдань

16.02.2023 310
Гейміфікація побуту – звільніть більше часу для себе і робочих завдань

Гейміфікація побуту – звільніть більше часу для себе і робочих завдань

16.02.2023     310

Щоденні рутинні справи можуть виявитися ще тим викликом. Особливо коли немає бажання щось робити. Спробуйте не примушувати себе до рутинних справ, натомість гейміфікуйте звичайні завдання за допомогою мобільних застосунків. Як це зробити і які додатки використовувати, щоб звільнити більше часу для себе і робочих завдань – в матеріалі від порталу Jobs.ua.

Avocation

«Важить» цей додаток всього лиш 10 мегабайт, а користі від нього в десятки разів більше. З допомогою цього мегакорисного додатку ви можете розпланувати весь свій день, від побутових звичок і до навчання. З кожною виконаною звичкою ви «поливаєте» віртуальну рослинку в застосунку, що й показує ваш прогрес та ефективність виконаних справ. Девізом цієї програмки можна вважати слова з Плей Маркету: «Формуй хороші звички, плануй продуктивний день та досягай цілі з легкістю».

Тим паче, якщо цей застосунок безкоштовний, та ще й українська мова присутня в налаштуваннях. Pro-версія теж є, якщо захочете скористатися розширеними можливостями додатку.

Do it now

Ще один цікавий додаток, та ще й від українського розробника. Любителів комп’ютерних ігор може зацікавити сама концепція цього застосунку, адже це планувальник справ у стилі RPG з нагадуваннями, списком задач і статистикою. Створюйте і прокачуйте віртуального героя, з яким буде значно цікавіше виконувати рутинні справи, планувати робочі завдання і, загалом, робити що завгодно. Після виконання запланованих завдань навички, характеристики та досвід вашого віртуального героя теж зростатимуть.

Додаток безкоштовний, та ще й українською мовою. Чудово, чи не так?

Forest

Ще один цікаво реалізований застосунок. За основу творці додатку взяли принцип Помодорро, коли ви працюєте, приміром, 25 хв, потім 5 хв – перепочинок, і наступний «робочий цикл». Запустивши 25-хвилинний таймер, ви ефективно попрацюєте над будь-якою справою та ще й виростите симпатичне віртуальне деревце. Такий підхід дозволяє зосередитися на поточних справах, менше сидіти в телефоні і, як бонус, виростити цілий ліс віртуальних дерев. Додаток безкоштовний, мова застосунку – англійська. Звичайно, таймер можна ставити не на 25 хв, а на скільки захочете.

Серед цікавих особливостей додатку – ви можете запрошувати друзів для челенджу під назвою «Фокусуймося на справах разом».

Water Do

Цей додаток можна віднести до найефективніших, якщо справа стосується нагадувань. Гейміфікований принцип цього додатку передбачає, що ви виконуєте свої щоденні справи, а за їхнє виконання розблоковуються нові можливості застосунку.

Цікавий додаток, але безкоштовний, на жаль, лише 7 днів. Далі за його користування доведеться платити. Мова застосунку – англійська.

Ось такі цікаві мобільні додатки для вашого смартфону, які можуть стати справжнім спасінням в ситуації, коли нічого не хочеться робити. Гейміфікація побуту сподобається як дітям, так і дорослим, яким важко зосередитися на виконанні повсякденних справ.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору