UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Успішний бізнес
  5. «Найголовніший У нашій команді – Спеціаліст із продажу, а найголовніший ДЛЯ нашої команди – Клієнт!»

«Найголовніший У нашій команді – Спеціаліст із продажу, а найголовніший ДЛЯ нашої команди – Клієнт!»

21.11.2008 274
«Найголовніший У нашій команді – Спеціаліст із продажу, а найголовніший ДЛЯ нашої команди – Клієнт!»

«Найголовніший У нашій команді – Спеціаліст із продажу, а найголовніший ДЛЯ нашої команди – Клієнт!»

21.11.2008     274

Головна місія нашої компанії – втілювати у життя мрію українців про власний новий автомобіль, робити все можливе для того, щоб усі наші клієнти завдяки програмі придбання автомобілів у групах «АвтоТак» стали задоволеними щасливими автовласниками.

Виконуючи наше основне завдання, нашу головну місію, ми самі намагаємося бути справжніми патріотами й бути корисними нашій державі Україні. Адже, ми підтримуємо вітчизняного автовиробника, оскільки наша програма є одним із каналів збуту його продукції.

Тож у більш широкому сенсі ми сприяємо розвитку автомобільного ринку України. Ми робимо це щодня своєю кропіткою працею, супроводжуючи наших клієнтів протягом тривалого часу.

День-у-день ми консультуємо, вислуховуємо, радимо, пояснюємо та допомагаємо якнайкраще використати такий фінансовий інструмент як придбання автомобілів у групах.

В «АвтоТак» Спеціаліст з продажу – це провідник, який супроводжує Клієнта від початкового пункту «Мрія про автомобіль» до пункту призначення «Мій власний новий автомобіль!» При цьому, допомагаючи реалізувати бажання та наміри іншого, кожен Спеціаліст з продажу реалізується сам, розкриває свій потенціал та досягає власних цілей.

На сьогодні завдяки програмам придбання в групах вже понад 45 700 українців стали власниками нових автомобілів. За кожним із укладених договорів - наш Клієнт, який свого часу повірив у програму придбання в групах.

З іншого боку, за кожним укладеним договором, як сполучна ланка між АВТО ПРОСТО та Клієнтом - наш Спеціаліст із продажу, який відчинив йому двері до втілення у життя мрії про власний автомобіль.

Тому на питання «Хто У Вашій команді найголовніший?» ми даємо відповідь: «Спеціаліст з продажу!» А на питання: «Хто найголовніший ДЛЯ нашої команди?» ми відповідаємо: «Клієнт!».

А разом ми – сильна команда, яка покращує життя українців та робить вітчизняний автопром іще потужнішим! З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися на сайті www.autotak.com.ua

Андрій Петрович Козак, Комерційний директор ТОВ «АВТО ПРОСТО»

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору