UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Навчання, розвиток, підвищення кваліфікації
  4. Навчання
  5. Найкращі youtube-канали для опанування англійської мови

Найкращі youtube-канали для опанування англійської мови

28.01.2022 495
Найкращі youtube-канали для опанування англійської мови

Найкращі youtube-канали для опанування англійської мови

28.01.2022     495

Якщо ви давали собі новорічну обіцянку більше часу приділяти вивченню англійської, зверніть увагу на youtube-канали, які портал з пошуку роботи Jobs.ua пропонує в цій статті. І якщо ви раніше не пробували вивчати англійську у такий спосіб – спробуйте. Кожного дня – декілька коротких уроків, і ви швидко помітите прогрес у знаннях.

Let’s talk

Повна назва каналу звучить так: Learn English with Let's Talk - Free English Lessons. На каналі з аудиторією в 5,7 млн. підписників ви знайдете більш ніж 1800 відео, які до того ж поділені за темами (для цього доведеться зазирнути у Списки відтворення). Канал створили індійські дівчата з міста Мумбай, і, як бачимо, він припав аудиторії Youtube до смаку. Завітайте на канал, щоб з мільйонами інших підписників вивчати особливості американської англійської, завчити раз і назавжди правила граматики, познайомитися із значенням різноманітних ідіом та висловів. Якщо хочете підготуватися до складання міжнародних екзаменів IELTS і TOEFL, вам теж сюди. Якщо характеризувати методику викладання англійської на цьому каналі, Let’s talk – це коли навчання відбувається легко, динамічно й ефективно.

Вивчаємо англійську з МістерДунканом

Опановувати щось нове найкраще з людьми, які захоплені своєю справою і випромінюють позитивну енергетику. До таких людей можемо віднести Містердункана (як він себе іменує), бо його захоплення англійською проглядається в кожному відео. Оцініть якісно продумані відеоуроки на теми сленгу, новин, світу моди і грошей. Якщо прагнете в найкоротші терміни підтягнути розмовну мову – вам теж сюди. Долучайтеся до майже мільйонної аудиторії цього позитивного блогера, щоб вивчати англійську з гумором і жартами. Кількість відео на каналі перетнуло позначку в 1 тисячу, тож є де розігнатися. До речі, повна назва каналу звучить так: English Addict with Mr Duncan.

Англійська з Джеймсом від EngVid

За допомогою повноцінної освітньої платформи EngVid ви не лише вдосконалите знання англійської мови, а й зробите це в компанії цікавих викладачів. Один із них – Джеймс, за плечима якого 25-літній досвід викладання. Перш ніж доля привела його на EngVid, Джеймс встиг попрацювати з дітьми з обмеженими можливостями, повикладати бойові мистецтва і допомагати учням школи в Торонто з опануванням англійської.

Про успіх його методів викладання свідчить цифра в 4,36 млн. підписників. Завітайте на канал Джеймса, щоб краще опанувати розмовну англійську і довідатися про фішки справжніх native speakers.

TED

На цьому каналі з 20-мільйонною аудиторією зібрані найкращі промови та перформанси із конференції TED Talks. Тут ви знайдете спікерів з усього світу, які діляться актуальною інформацією з усіх галузей знань. Прослуховуючи їхні виступи, можна «вбити двох зайців»: вдосконалити свою англійську та дізнатися нову інформацію з перших вуст. Більшість відеороликів мають тривалість до 10-12 хвилин, тож нудьгувати вам не доведеться.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору