UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Навчання, розвиток, підвищення кваліфікації
  4. Вибір професії
  5. Освітні курси в застосунку «Дія» – які сучасні професії можна опанувати?

Освітні курси в застосунку «Дія» – які сучасні професії можна опанувати?

30.03.2022 493
Освітні курси в застосунку «Дія» – які сучасні професії можна опанувати?

Освітні курси в застосунку «Дія» – які сучасні професії можна опанувати?

30.03.2022     493

Будь-яка криза відкриває двері нових можливостей. Сумно, але факт. Враховуючи, скільки українців лишилися без роботи, спеціалісти «Дії» підготували добірку сучасних актуальних освітніх курсів, які можуть опанувати люди, що в цей складний час лишилися без роботи. Портал з працевлаштування та пошуку роботи Jobs.ua пропонує вам дізнатися, які саме освітні курси пропонує «Дія», а також коротко розглянемо кожен з них.

Курс із програмування

Зауважимо одразу, що всі курси спрямовані на молодь, окрім одного – про пошук роботи онлайн. Ну а в курсі про вивчення основ програмування фахівці від Дія.Цифрова освіта запевняють, що програмувати може кожен. Що ж, маєте нагоду переконатися в цьому особисто. Про що цей курс? Він розглядає базові поняття програмування (класи, змінні, списки і т.д.), і багато інших дотичних до програмування речей. Якщо хочете зрозуміти для себе, що це таке і чи варто затрачати час на вивчення однієї з мов програмування – даний курс, цілком можливо, підштовхне вас у правильному напрямку.

Цифрова журналістика

Цей курс пропонує молоді познайомитися з тонкощами такої професії, як журналістика. Основна мета курсу полягає в тому, щоб повідати майбутнім журналістам про сучасний цифровий інструментарій, який у подальшому зможе заощадити чимало часу та зусиль. Адже журналістам в нашому теперішньому світі пост правди й без того доводиться нелегко, коли спотворити можна будь-яку інформацію, просто подавши її під певним кутом зору і випустивши декілька суттєвих деталей. Не залишає сумніву і той факт, що сучасна журналістика – це щоденна спроба вбалансувати між об’єктивним викладом новин та своїм суб’єктивним світосприйняттям. Як вважаєте?

А як вам ідея стати популярним YouTube-блогером?

Ох уже ці сучасні блогери! Когось вони захоплюють, а когось – несказанно дратують. Якщо ви відносите себе до першої категорії людей, які захоплюються блогерами і їхньою роботою, цей курс, схоже, призначений саме для вас. Не спробуєте – не дізнаєтесь, чи не так?

Серед основних цілей курсу – розповісти всім охочим стати блогерами як шукати ідеї для власних відео роликів, які можна виділити критерії вдалих відеосюжетів, як привабливо оформити свій YouTube-канал тощо. Безперечно, якщо ви цікавитеся темою блогерства на найпопулярнішому відеохостингу в світі, ці курси не стануть для вас марно витраченим часом. До речі, в нашій країні YouTube займає друге місце в списку найвідвідуваніших ресурсів, тому тут завжди знайдеться місце блогерам, які вміють робити цікавий сучасний контент. Станьте одним із них, чому б і ні?

«Сучасне резюме та пошук роботи онлайн»

Саме так називається останній курс від застосунку «Дія», який пропонується увазі всім охочим віднайти роботу онлайн. Мабуть, зайве згадувати, наскільки актуальною тепер є вміння знаходити роботу онлайн, і працювати з будь-якого куточку України. Чи навіть світу, ми ж усе-таки в глобалізованому світі живемо.

Теми, до слова, досить актуальні. Ви дізнаєтеся, як правильно підготувати резюме, як потрапити на співбесіду, як не втрачати стійкості духу, якщо процес пошуку роботи затягується на невизначений час. Повірте, все можливо, навіть те, що зараз, саме в цю мить, може видаватися вам абсолютно неймовірним та неможливим.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору