UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Вибір професії

Публікації "Вибір професії"

Сторінка 1 з 6

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Прагнете працювати в медіа? Ось що потрібно для цього

    17 квітня 2023 2306

    Що цікаво, кар’єру медійника можна збудувати навіть без профільної освіти. Що для цього потрібно, з’ясовував Jobs.ua.

  • ТОП-10 професій, які матимуть шалений попит у 2023 році

    24 лютого 2023 15928

    Ринок праці України минулого року зазнав чимало змін. Спробуємо з’ясувати, які топ-10 професій матимуть попит у 2023 році.

  • Хто такий ІТ-аналітик – все про професію

    31 січня 2023 1298

    Посередниками між розробниками і замовниками в світі ІТ виступають представники декількох професій. Однією з таких професій є ІТ-аналітик. Розповідаємо, в чому полягають його обов’язки, які перспективи відкриваються перед ІТ-аналітиками і не тільки.

  • Хто такий та чим займається Security Specialist

    20 січня 2023 564

    Якщо ви бодай трохи знаєте англійську, вже із самої назви професії стане зрозуміло, чим займається цей фахівець. І якщо ви цікавитеся кібербезпекою, плануєте розвиватися в цій сфері та стати висококласним спеціалістом – розберемося для початку з базовими поняттями, хто такий та чим займається Security Specialist.

  • П’ять причин захопити дитину програмуванням

    11 грудня 2022 432

    Нащо дитині пробувати писати програми? Де програмування може знадобитися дитині в житті? А якщо дитина не захоче ставати програмістом?

  • Frontend-розробник - хто такий та як освоїти цю професію?

    6 листопада 2022 1108

    FrontEnd розробник - спеціаліст, що відповідає за зовнішню частину вебсторінки сайту, відтворюючи у верстці ідею візуального задуму дизайнера, а також логіку взаємодії самого користувача. Іншими словами, це та людина, що має чітке уявлення, як краще реалізувати той чи інший функціонал сайту.

  • Оператори дронів – чому ця спеціальність зараз настільки потрібна?

    20 липня 2022 465

    Мабуть, кожен українець бодай краєм вуха чув про чудову ініціативу – проєкт «Армія дронів». Про добру новину нещодавно повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, і вона полягає в наступному: вже зібрано 510 млн. гривень на «Армію дронів». І це все дуже добре, що гроші збираються настільки оперативно, і що проблема полягатиме надалі не так у фінансовій площині, як у вмінні швидко навчити велику кількість людей мистецтву керування «механічними пташками».

  • Хочете стати програмістом… але яким саме? Давайте разом з’ясуємо

    8 липня 2022 415

    Отже, ви мотивували себе вивчати програмування і переходити в ІТ. Але тоді виникає цілком закономірне питання – який напрямок у програмуванні обрати? Як підібрати найоптимальніший для себе варіант, щоб не прогадати? Давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua, які популярні спеціальності у програмуванні існують в даний час.

  • Професія UI/UX дизайнера – ввійти в ІТ, не вміючи програмувати

    30 травня 2022 587

    Поговоримо сьогодні про таку цікаву креативну професію зі сфери ІТ, як професія UI/UX дизайнера. Якщо ви творча людина – можливо, настав час, щоб уважніше приглянутися до цієї професії?

  • Освітні курси в застосунку «Дія» – які сучасні професії можна опанувати?

    30 березня 2022 490

    Будь-яка криза відкриває двері нових можливостей. Сумно, але факт. Враховуючи, скільки українців лишилися без роботи, спеціалісти «Дії» підготували добірку сучасних актуальних освітніх курсів, які можуть опанувати люди, що в цей складний час лишилися без роботи.


Ctrl →
1 з 6

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору