UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Кар'єра
  5. Ознаки того, що ваш співробітник готується до втечі

Ознаки того, що ваш співробітник готується до втечі

19.11.2018 431Автор: Лоліта Платошкіна
Ознаки того, що ваш співробітник готується до втечі

Ознаки того, що ваш співробітник готується до втечі

19.11.2018     431Автор: 

Різки зміни, які час від часу відбуваються з членами вашої команди – перший важливий індикатор того, що щось відбувається у стосунках між підлеглим та роботодавцем. Лише досвідченому керівникові вдається помітити ці зміни та правильно відреагувати на них. Уявіть собі, приділивши більше уваги вашим робітникам та їх емоційному стану, ви зможете помічати найменші зміни в їх поведінці, наприклад, коли вони надумають звільнятися.

Через те, що багато робітників втікають з одного робочого місця на інше чи просто міняють місце роботи будучи ще на старому, вони намагаються всіма зусиллями приховати від роботодавця цей факт. Для цього вони скривають активний статус свого резюме, використовують обід, щоб відвідати співбесіди та багато іншого. Психологи стверджують, що зміни в поведінці співробітника, який готується до втечі з поточного місця роботи помітити дуже просто. Придивіться уважно до колективу, можливо ви вже зараз помітите в когось певні ознаки.

Зверніть увагу на перші ознаки співробітника до втечі

Перша ознака зміни в поведінці співробітника, що готується на втечу з місця роботи – зміна графіку роботи та постійні відпрошування у справах. Це відбувається через те, що співробітник починає відвідувати велику кількість співбесід, які назначають на різний час та шукає балансу між постійною роботою і потребою виконувати тестові завдання чи зустрічатися з представниками інших компаній.

Зверніть увагу й на зовнішній вигляд вашого робітника. Якщо ви помітили, що він почав одягатися більш акуратно, офіційно, елегантно, то є така підозра, що він ходить на співбесіди і зустрічі з роботодавцями. Але може трапитись і навпаки, робітник ще менше слідкує за собою. А це буде означати, що він втрачає цікавість до роботи і йому все одно.

До зовнішніх ознак також можна віднести і втрату енергійності, активності та інтересу до корпоративної культури. Все, що йому було цікаво до цього різко міняється та набридає.

Іноді в поведінці такого співробітника можна помітити розв’язність та хамство, яке до цього за ним помітно не було. Він веде себе досить зухвало перед іншим колективом та керівництвом – це остання стадія байдужості, яка скоріш за все означає, що робітник вже знайшов більш гідне місце роботи і знаходиться у стадії кінцевого вирішення своєї професійної долі.

Ці ознаки вам допоможуть відчути певні настрої та перебачити поведінку багатьох робітників в компанії.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору