UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Це важливо знати кожному
  5. Піднімаємо собі настрій на вихідних: виступи яких українських коміків варто переглянути найперше

Піднімаємо собі настрій на вихідних: виступи яких українських коміків варто переглянути найперше

27.05.2022 517
Піднімаємо собі настрій на вихідних: виступи яких українських коміків варто переглянути найперше

Піднімаємо собі настрій на вихідних: виступи яких українських коміків варто переглянути найперше

27.05.2022     517

Шановні читачі нашого порталу, як ви піднімаєте собі настрій в ці непрості дні? Адже усім нам, хто перебуває в тилу, розкисати не можна в жодному разі. Ворогу це тільки на руку. Враховуючи цю обставину, портал Jobs.ua підготував для вас першу частину добірки про сучасних українських коміків. Ви не чули ще про них? Тоді варто їх почути, адже наші хлопці легко дадуть фору комікам з-за «порєбріка» на кшталт Папєрєчнава, Чєбаткова чи Сабурова.

Славік Мартинюк

Цей чудовий комік зможе розсмішити вас із перших секунд. Не вірите? Тоді розшукайте на YouTube його виступ під назвою «Анджеліна Джолі і флірт» (66 тис. переглядів за 2 дні – непогано). Він уже з перших секунд заряджає публіку на сміх у залі, та й протягом виступу перепочити вам не дасть. Відзначимо також його цікавий стиль та подачу: одні тільки жарти над власною зачіскою чого вартують.

Вподобали цей виступ Славіка Мартинюка? Ідіть далі, не зупиняйтеся. Ось вам добірочка з його виступів:

  • «Життя під час війни»,
  • «Смішні імена»,
  • «Про інстаграм та весілля»,
  • «Посилка з Італії».

І якщо вам припав до душі його гумор, його харизма та подача матеріалу – не соромтеся, коментуйте та лайкайте його виступи, надсилайте друзям та поширюйте в соцмережах. Чим більше наших громадян дізнається про наших талановитих коміків, тим краще, чи не так?

А в «Посилці з Італії» зацініть як стильно він одягнений, та ще й співає ж як! Лашате мі кантаааре… – це ж треба до такого додуматися! Коротше, подивіться цей прекрасний номер. Бо краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

І якщо вас затягне перегляд його виступів – це ж чудово. Ви прожили цей день уже недаремно, бо як мінімум відкрили для себе чудового молодого коміка. Нашого. Рідного. А не умовного Мірзалізаде чи ватного Щєрбакова.

Андрій Пілат, «Сильні сторони заїки»

Заїкання – це прокляття для тих, хто мав нещастя отримати від народження такий неприємний «подаруночок» долі. Або ж здобув цей «дар» у дитинстві в результаті отриманої психотравми.

Але для тих, хто затинається, є й хороша новина. Про неї і намагається розповісти Андрій Пілат у своєму номері. Тож возрадуйтеся, друзі заїки – до речі, автор цих рядків теж заїкається, тож йому, тобто мені, можна стібатися із за-за-заїк та за-за-заїкання, а вам не можна, бо ви не затинаєтесь, – так от, возрадуйтеся, заїки, Андрій Пілат повідає вам, що заїкання може стати вашою фішкою. До речі, а ви знали, що містер Бін, він же Роуен Аткінсон, теж пристойно затинається? І якщо йому вдалося зробити дефект мовлення своєю фішкою, то чому у вас не вийде це зробити?

Уже з одного виступу стає зрозуміло, що Андрій Пілат має великий потенціал як стендап-комік, і жартувати він дійсно вміє. Лишень оцініть, як він із «фішки» розпочав свій виступ і як нею й завершив. А це вже – певна ознака майстерності. Тож побажаємо цьому чудовому коміку всіляких гараздів, подальшого зростання та вдячної публіки.

Друга частина статті про українських коміків (та комікес) буде опублікована наступної п’ятниці.

Що ще сказати наостанок? Стендап – це круто. Тож бажаємо вам приємного перегляду і якісно відпочити на вихідних!

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору