UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Звільнення
  5. Причини змінити роботу в новому році

Причини змінити роботу в новому році

30.12.2018 329Автор: Лоліта Платошкіна
Причини змінити роботу в новому році

Причини змінити роботу в новому році

30.12.2018     329Автор: 

Зовсім близько свято нового року, а для когось це вагома причина почати нове життя разом з новою роботою. Якщо ви ще не впевнені в тому, що зміна робочого місця вам необхідна, то, можливо, наявність наступних вагомих причин підштовхне вас до рішучих дій.

Зміна роботи – достатньо важке рішення, бо вкючає в себе так само зміну свого оточення, місця розташування, часто розміри заробітної плати, а інколи і зовсім обов’язків. Саме тому часто спеціалісти намагаються відкласти зміну роботи до останнього. І все ж таки, не тягніть, якщо наявними є наступні причини.

Причини змінити роботу

Jobs.ua виділила декілька ознак, наявність яких повідомляє про те, що необхідно змінити робоче місце. Отже перша основна причина для зміни робочого місця – відсутність підвищення по службі. Це може бути пов’язано з багатьма факторами, такими як: відсутність фінансування, недостатність професійного досвіду, межа професійного розвитку. І все ж таки, відсутність підвищення по службі робить спеціаліста статичним та пасивним. В розвитку спеціаліста повинен бути зацікавлений як спеціаліст, так і сам керівник компанії. Він так само повинен стимулювати та задіювати своїх робітників до розвитку, що веде до підвищення по службі. Відсутність кар’єрного росту – серйозна причина задуматися над звільненням.

Наступна причина, яка також є немаловагою щодо зміни роботи, якщо ваші ідеї не ціняться по заслугах. Прикро, якщо ваші ідеї не беруться до уваги, особливо, якщо вони стосуються роботи, що повинна підвищувати ваш авторитет та підвищенню по службі. Якщо ви точно знаєте, що ваші ідеї працюють, то можете спробувати донести це до керівника, але це вже серйозна причина подумати про зміну роботи.

Ще одна серйозна причина для зміни роботи – низька заробітна плата. Спробуйте проаналізувати вашу долю відповідальності та рівень заробітної плати. Якщо ви вивчили ринок праці і знаєте точно, що ваша робота недооцінюється роботодавцем, то саме час обговорити це з роботодавцем, чи пошукати більш оплачувану роботу.

Ну і остання причина, яка не підлягає обміркуванню – робота яку ви не любите. Так трапляється, що від відчаю в пошуках роботи нам доводиться зупиняти вибір на чому є. Але все пізнається у порівнянні з чимось. Відчуваєте, що це не ваше, то саме час змінювати щось і шукати те, що ваше.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору