UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Звільнення

Публікації "Звільнення"

Сторінка 1 з 25

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Що насправді приховує тренд «тихого звільнення»

    24 січня 2023 508

    Чи зауважували ви колись, що ваш колега почав демонструвати незвичну для нього поведінку? Мається на увазі, перестав допомагати вам, навіть якщо раніше з готовністю це робив; або ж почав виконувати тільки строго визначені обов’язки, не перепрацьовуючи і не перенапружуючись в будь-який спосіб. Це ознаки того, що ваш колега вирішив вдатися до стратегії «тихого звільнення».

  • Все що потрібно знати про звільнення в умовах воєнного стану

    25 грудня 2022 425

    На період воєнного стану у роботодавців з’явились нові підстави для звільнення. Всі вони мають свої певні нюанси й вимагають детального розбору.

  • Exit-інтерв’ю: як правильно говорити з працівником, який іде з компанії

    29 вересня 2022 291

    якою б не була причина звільнення працівника, потрібно провести прощальну розмову з ним, причому зробити це правильно. В західному світі цю розмову прийнято називати «exit-інтерв’ю». З’ясуємо, як зробити звільнення безконфліктним і що дасть компанії правильно проведене exit-інтерв’ю.

  • Як вибороти імунітет проти звільнень

    8 вересня 2022 290

    Конкретної пілюлі проти звільнень немає, однак є конкретні поради, які допоможуть вам залишатися завжди конкурентним серед спеціалістів.

  • Як звільнитися дистанційно під час війни

    3 липня 2022 1709

    Розглянемо більш детально питання звільнення під час війни.

  • Як використати перерву у працевлаштуванні

    15 квітня 2021 741

    Як використати перерву у працевлаштуванні, щоб не згаяти дорогоцінний час? Давайте з’ясуємо, як ефективно використати цей життєвий період.

  • Коли треба приймати рішення щодо зміни роботи

    23 вересня 2020 639

    Кожному з нас час від часу доводиться змінювати роботу. А от як визначити той час, коли треба оновити резюме й активно починати шукати іншу роботу.

  • Як правильно звільнитися без скандалу

    6 серпня 2020 2001

    Багатьох цікавить, як правильно звільнитися, оскільки хочеться піти з роботи без скандалів, на позитивній ноті. Ніколи не знаєш, як складуться обставини в майбутньому, а заробити погану репутацію – не найкращий варіант

  • Як зрозуміти, що час звільнитися

    6 серпня 2020 515

    З кожним роком конкуренція на ринку праці зростає, як і очікування працедавців. Для тисяч кандидатів ключовим питанням стає пошук достойного місця роботи з конкурентною оплатою. Але успішного виконання цього завдання часто недостатньо. Через зміни в сфері економіки, соціальні, політичні причини, суб’єктивні фактори умови, які пропонував керівник, нерідко змінюються не в кращу сторону

  • Як справитись зі звільненням та продовжити будувати кар'єру

    19 лютого 2020 701

    З кожним роком вимоги роботодавців і рівень конкуренції стають все вищими, тому знайти бажану вакансію і бути затвердженим на ній нелегко. Важливо правильно позиціонувати себе після прийняття на посаду, демонструвати позитивні результати та професійне зростання. Проте і за наявності хорошої динаміки та перспектив може виникнути необхідність зміни місця роботи, скорочення чи звільнення


Ctrl →
1 з 25

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору