UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Ваша зарплата
  5. Ще більше: в Україні прогнозують зростання зарплат

Ще більше: в Україні прогнозують зростання зарплат

19.07.2019 362Автор: Олександр Мавлідінов
Ще більше: в Україні прогнозують зростання зарплат

Ще більше: в Україні прогнозують зростання зарплат

19.07.2019     362Автор: 

Заробітна платня в Україні може зрости на 58%. За інформацією Jobs.ua саме таке підвищення планує уряд, на чолі з паном Гройсманом.

Принаймні, на засіданні парламенту, прем’єр-міністр звернув увагу СМІ та депутатів на таку можливість підвищення, як мінімальної, так й середньої зарплатні в країні. За його словами, стан економіки «на сьогодні» дозволяє розмірковувати над тим, щоб збільшити розмір мінімальної заробітної платні до суми 5 500 гривень на місяць, вже у наступному році.

Більш того, за словами прем’єр-міністра, це не межа для підвищення, й вже за два роки мінімальний показник середньо заробітної платні може знаходитися на рівні 620 доларів США. Згідно з існуючим зараз курсом.

За такими прогнозами можна виділити рівень зростання мінімальної та середньої зарплатні в Україні, що може сягнути показників +1 327 гривень або +32% по мінімальній зарплатні та +58% по зарплатні середній. Ну, принаймні, за два роки точно. До речі, за поточним курсом, сума середньої заробітної плати в країні, зараз складає близько 392 доларів США.

При цьому, не так давно повідомлялося, що протягом останнього року, середній дохід 9зарплата0 українців вже зросла на 20%. Здебільше, таке підвищення було здійснено завдяки плановим збільшенням розмірів «мінімалки» та прожиткового мінімуму. Найбільш високий показник зростання українських зарплат прийшовся на квітень цього року. Правда, дедалі, зростання повинно було зменшуватися, але за останньою інформацією з уряду, зріст може й не зупинятися.

Звичайно, говорячи про збільшення зарплат, слід уточнити, що здебільш проходиь зростання номінальних сум, але, все ж таки, такі збільшення впливають й на фактичні гроші, які українці отримують з місяць роботи.

Розуміння уряду та намагання продовжити покращення життя українців – однозначно, гарна новина, при тому, сьогодні, не так вже складно й відшукати в Україні гідну роботу із не менш гідною оплатою.

Мова не йдеться про трудову міграцію. Навпаки, відтік кадрів, трохи посприяв появі нових вільних робочих місць та переогляду зарплат по таким вакансіям.

Сьогодні, бази даних українських центрів зайнятості та багатьох інтернет-майданчиків з працевлаштування, спроможні задовільнити багато запитів від шукачів щодо роботи. Як правило, при цьому, здебільш можна побачити «непопулярні» в країні вакансії по робочих спеціальностях, які, лише останнім часом починають привертати до себе увагу молодих шукачів та тих українців, хто має проходити перекваліфікацію, так як та професія, що була ними отримана, вже втратила (або збирається) свою актуальність.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору