UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Ваша зарплата
  5. Що робити, щоб заробляти більше

Що робити, щоб заробляти більше

8.01.2022 484Автор: Лоліта Платошкіна
Що робити, щоб заробляти більше

Що робити, щоб заробляти більше

8.01.2022     484Автор: 

Заробляти більше - звичайне бажання будь-якої людини, яка прагне зробити кар'єру та отримати гідну оплату за свої вміння. Але просто бажати та мріяти про високооплачувану роботу недостатньо, треба діяти. Добре якщо діяти і розвиватися можна в компанії, які ви вже працюєте, повільно піднімаючись по кар’єрній драбині. Гірше, якщо можливості розвитку не має чи ви вже досягли професійного даху. В обох випадках Jobs.ua має практичні поради, як навчитися заробляти більше, якщо дуже хочеться.

Поради, як заробляти більше

Ні для кого не секрет, що молоді спеціалісти, які ще не мають достатнього досвіду роботи, заробляють менше за більш досвідчених. Отже, перша порада й стосується перегляду вашого терміну молодого спеціаліста. Якщо ви вже пройшли цей термін, то саме час його завершити з проханням підвищити заробітну плату. Не затримуйте цей період, бо можете подовжити термін й надовго ще відкласти можливість збільшити свої статки.

Рекомендуємо перш ніж йти до роботодавця з проханням змінити розміри оплати праці, попрацювати над власною презентацією. Відпрацюйте впевненість, переконливість, приведіть вагомі факти того, що ви заслуговуєте на підвищення зарплати. Якщо потрібно відпрацюйте розмову заздалегідь перед дзеркалом. І вам буде набагато легше під час ділової розмови з керівником.

Якщо в компанії, де ви зараз працюєте є можливість професійного та кар’єрного росту, то ви можете спробувати в діловій атмосфері запитати роботодавця щодо можливості підвищення вам заробітної плати. Але пам’ятайте, роботодавці готові платити за результат. Тому, перш ніж йти на розмову з роботодавцем, підготуйте звіти щодо ваших зростаючих результатів, опанованих умінь, та напрацьованих компетенцій за останні декілька місяців.

Якщо хочете й справді заробляти в компанії більше, станьте експертом в своїй професії. Для цього потрібно постійно займатися навчанням в своїй галузі та розвитком. Читайте більше книжок, дивіться відео майстер-класів, підписуйтесь на блогерів, які перебувають постійно в темі й самі можуть чомусь навчити.

Якщо на роботі ви досягли професійного даху, але все ще з якихось причин тримаєтесь за місце, то непоганим виходом заробляти більше стануть додаткові проєкти, які ви зможете виконувати поза основною роботою. Так ви можете знайти нові контакти, клієнти, а з часом і місце нової роботи.

Окрім цього можете спробувати додатково відкрити власний бізнес і заробляти на тому, що вам подобається робити найбільше або завдяки хобі.

Тільки в крайньому випадку, якщо ніякі способи заробляти більше на роботі не працюють, змінюйте місце роботи. Але перш ніж перейти до цього етапу, проаналізуйте ринок праці, походіть на співбесіди і не поспішайте розірвати контакти з роботодавцем.
Щоб заробляти більше, робітник повинен мати всі умови для власного розвитку. Роботодавець несе відповідальність за комфортну атмосферу перебування. Якщо робітник відчуває себе обмеженим в можливості професійного росту та росту заробітної плати, найчастіше він змінює місце роботи.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору