UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Мотивація співробітників
  5. Що запропонувати перспективним кадрам на роботі?

Що запропонувати перспективним кадрам на роботі?

15.10.2019 591Автор: Лоліта Платошкіна
Що запропонувати перспективним кадрам на роботі?

Що запропонувати перспективним кадрам на роботі?

15.10.2019     591Автор: 

Коли ротодавець працевлаштовує спеціалістів, він бере на себе відповідальність утворити зручні умови роботи та забезпечити спеціаліста всім необхідним для його діяльності та розвитку. Всі ці заходи дуже ефективно його стимулюють та мотивують. До кожного спеціаліста роботодавець повинен мати власний підхід та знати, які засоби мотивації будуть працювати для нього.

На власному досвіді можемо сказати, що чим більше професійний рівень спеціаліста, тим складніше підібрати заохочення роботодавцю. jobs.ua підібрали для вас перелік мотиваційних стимулів, які завжди працюють та спонукають робочий персонал до дій. Якщо ви так само шукаєте варіанти, що запропонувати перспективним кадрам на роботі, то ця стаття стане для вас знахідкою.

Мотивація робочого колективу

Перспективні кадри цінують кар’єрний розвиток, тому саме професійний ріст спеціаліста буде для нього справжньою мотивацією, якою він буде надихатися. Сюди входить і можливість підійматися по кар’єрних сходинках, і постійне поповнення професійних знань і можливість впроваджувати свої власні професійні методики та стратегії. Виражені можуть бути такими формами: конференції, лекції, курси підвищення кваліфікації, розробка особистих методик роботи.

Будь-яка людина, і спеціаліст на робочому місті не є винятком, люблять комфорт. Запропонуйте перспективним кадрам комфортні умови роботи і вони зроблять для вас все. Під комфортними умовами можна мати на увазі й комфортабельний офіс з усіма зручностями та зонами відпочинку. Сюди можна віднести і комфортний соцпакет з оплачуваними відпустками, лікарняними та ще багато чим. Ваш робочий персонал це обов’язково оцінить.

Одна з головних рушійних сил робочого персоналу - заробітна плата. Якщо ваша компанія може собі дозволити мотивувати співробітників підвищенням заробітної плати через певний проміжок часу, то чому б це не робити. Тільки не забувайте впроваджувати це на основі професійного розвитку кадрів та росту.

Мудрий роботодавець мотивує робочий колектив навіть цікавими проєктами. Звісно ж, ніхто не хоче працювати над монотонними нецікавими проєктами. Хай це буде незвичайна нестандартна ідея, але саме вона може запалити очі ваших спеціалістів, та примусити серця битися голосніше.

Запропонуйте ці варіанти мотивацій вашим перспективним спеціалістам. Вони точно оцінять ваш підхід та зацікавленість кадрами.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору