UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Мотивація співробітників

Публікації "Мотивація співробітників"

Сторінка 1 з 11

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як дбати про співробітників у 2023 році

    27 березня 2023 296

    Давайте розглянемо, як дбати про співробітників у 2023 році, і які класичні та сучасні тенденції в сфері праці стануть надійним підґрунтям для тих українських роботодавців, які хочуть піклуватися про співробітників не лише на словах, а й на ділі.

  • Десять ідей, як мотивувати працівників нематеріально

    26 березня 2023 1400

    Згідно зі статистичними даними багатьох досліджень, ефективно працювати незалежно від умови та атмосфери в компанії можуть лише 10% співробітників. Всі інші потребують додаткових стимулів та заохочень, щоб залишатися стабільно результативними.

  • Як організувати робоче місце, якщо немає світла?

    12 грудня 2022 398

    Майже місяць вся Україна живе у нових реаліях. Терористичні обстріли росією важливих об’єктів критичної інфраструктури призвели до регулярних відключень світла. Але працювати потрібно, адаптовуватися до нових реалій і пережити цей складний час теж потрібно. Тому давайте з’ясуємо, як організувати своє робоче місце, якщо немає світла.

  • Як відновити фокус команди на результат

    13 вересня 2022 267

    Більшість підприємців намагаються відновити фокус команди не тільки на присутність, а й на результат.

  • Поради роботодавцям: як зекономити час співробітників

    1 вересня 2022 314

    Стурбовані роботодавці показниками стресу, перевантаженості працівників прагнуть покращити самопочуття співробітників, зекономити їх особистий час та навчити кожного співробітника цінити час.

  • Не здавайтеся, скільки б разів не зазнавали невдачі – все можливо

    3 серпня 2022 306

    Портал з працевлаштування Jobs.ua нагадує, що здаватися не потрібно за жодних обставин. Ми говоримо зараз про робочі ситуації. Одним з яскравих прикладів може слугувати випадок з американцем, якого взяли на роботу в Google… з 39 спроби. Розказуємо, як так сталося і які уроки можна видобути усім нам з цієї ситуації.

  • Ефективний тайм-менеджмент, або Що таке кранчі та як їх уникнути

    17 липня 2022 320

    Кранчі – це перепрацювання на робочому місці. Причому тривалі, які продовжуються сесіями по декілька тижнів, а то й місяців. І ніби для компанії такий стан справ мав би бути до душі, адже людина, яка більше працює, виконує, за логікою, більше роботи. Але чи дійсно кранчі – це настільки добре? Пропонуємо в цій публікації обговорити це питання, а також торкнутися деяких моментів, що стосуються ефективного тайм-менеджменту.

  • Як роботодавець може підтримати працівників під час воєнного положення

    29 березня 2022 371

    Чим роботодавець може підтримати своїх працівників під час воєнного стану, читайте в цій статті на Jobs.ua.

  • Як підтримати співробітника після перерви в кар’єрі

    29 грудня 2021 619

    Після тривалої перерви в кар’єрі не кожен співробітник може відразу повернутися до повноцінної роботи. Обставини, які призвели до перерви в кар’єрному розвитку, теж різняться між собою. Розглянемо, як підтримати співробітника після перерви в кар’єрі, враховуючи різні життєві ситуації, які змусили його перервати професійну діяльність.

  • Як лідеру сформувати довіру в команді

    19 грудня 2021 1912

    Jobs.ua має для вас практичні поради, які звички слід мати керівникам та лідерам, щоб побудувати сприятливу атмосферу та дружні стосунки.


Ctrl →
1 з 11

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору