UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Методи управління персоналом
  5. Свято в кожен офіс

Свято в кожен офіс

23.12.2019 634Автор: Олександр Мавлідінов
Свято в кожен офіс

Свято в кожен офіс

23.12.2019     634Автор: 

Атмосфера – одна з головних складових у робочому процесі, що здатна суттєво впливати на його ефективність. Тому, й одним з показників вдалого керівництва, завжди є вміння створювати необхідну для повноцінної праці підлеглих, атмосферу на робочому місці.

Але, інколи не достатньо залишатися цілком демократичним керівником, що користується справжнім авторитетом серед підлеглого колективу. Jobs.ua нагадує про «маленькі своєчасні пустощі», звичайно такі, що не здатні заважати роботі, будуть тільки до речі та знайдуть відповідь у настрої працівників, що однозначно позитивно вплине й на результат колективної роботи.

Напередодні новорічних свят, оминати в офісі святкову різдвяну атмосферу, що вже й так панує скрізь, справжній «злочин». Крім того, доречна та розумна «святковість», що буде супроводжувати працівників в очікуванні вихідних днів стане додатковим мотиватором для створення гарного робочого настроюю та до нових звершень.

Звичайно з такою «святковістю» треба не перебільшувати та не починати святкувати занадто заздалегідь, але деякі елементи довгоочікуваних свят стануть доречними.

Розпочати створення такої атмосфери можна з того, що дозволити музичний фон, зокрема транслювати в офісі відомі саме новорічні композиції. Контролювати репертуар та гучність звуку все ж таки доведеться, але фон, створений такою різдвяною музикою буде доволі гармонійним.

«Новорічне вбрання» офісу також не зайвий крок у створенні святкової атмосфери. Це зовсім не означає, що ваш офіс потребує що однієї зрубаної ялинки, достатньо буде гірлянд, новорічних куль та іншої атрибутики свята. У деяких випадках, креативні колективи наряджають «ялинкою» ті рослини, що й так знаходяться в офісі та мають належний розмір. В інтернеті можна знайти чимало фотографій «новорічних» пальм чи інших, зовсім не різдвяних рослин.

З-під такої ялинки непогано й отримувати подарунки, які можливо ваше керівництво підготувало робітникам. До речі, цього року, майже половина роботодавців. Що прийняли участь в опитуванні щодо подарунків підлеглим, зізналися, що планують грошові та інші бонуси для власних найманих робітників.

Святковий одяг, смачні додатки до «чаю-кави» ті самі, «класичні» мандарини та цукерки, що створюють святковий настрій, все це також, може стати доповненням до справжньої різдвяної атмосфери на робочих місцях. Погодьтеся, що у такий спосіб «доробити» рік набагато приємніше. До того ж, радісні працівники, однозначно, зможуть порадувати й роботодавця своїми результатами наприкінці року.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору