UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Життя в колективі
  5. Універсальні поради, як створити новорічний настрій на роботі

Універсальні поради, як створити новорічний настрій на роботі

24.12.2020 516
Універсальні поради, як створити новорічний настрій на роботі

Універсальні поради, як створити новорічний настрій на роботі

24.12.2020     516

От і добігає кінця цей непростий у всіх відношеннях рік. Люди хочуть відпочити від цьогорічного безумства, тому навіть в такий непростий час влаштовують корпоративи і проводжають старий рік на роботі. Пандемія та інші негаразди української реальності не додають в сірі будні позитиву, тому так важливо створити новорічний настрій як вдома, так і на роботі. Jobs.ua зробив підбірку універсальних порад, як додати собі і колегам позитивних емоцій на робочому місці.

Новорічні пісні

Ну скажіть, хіба «Jingle Bells», «Let it Snow» чи «Rockin' Around The Christmas Tree» не піднімають настрій, як і решта мелодій із «Один дома» та інших новорічних комедій? Такі пісні володіють особливою енергетикою, вони здатні створити святковий настрій на рівному місці. Тому ввімкніть на роботі підбірку новорічних і різдвяних хітів всіх часів. А якщо в робочий час не маєте можливості запустити новорічний плейлист, зробіть це хоча б під час перерви на обід.

Мандарини, більше мандаринів!

Купуйте на роботу мандарини. Їх навіть не обов’язково їсти – поласувати можна кількома плодами, а інші розкласти на робочому столі, підвіконні, полиці з документами. Жовтогарячі мандарини радуватимуть око, а цитрусовий аромат не лише нагадає про святкування Нового року в дитинстві, а й позитивно вплине на самопочуття. Коротше, якщо відчуваєте, що вас долають негативні думки вкупі із зимовою хандрою, послухайте святкові хіти від Френка Сенатри, Діна Мартіна чи Бренди Лі, заїдаючи їх мандаринкою. Зайвим не буде, це однозначно.

Прикрашання офісу

Завантажений графік, робочі завали перед Новим роком – це не надто вагомі причини, щоб проігнорувати таку важливу річ, як прикрашання офісу напередодні свят новорічними прикрасами. Якби за вікном розпочався апокаліпсис чи нашестя зомбі, тоді так – це вагомі причини, щоб не відволіктися від роботи на кілька хвилин і не почепити різдвяний вінок на двері, та не встановити в кутку офісу маленьку декоративну ялинку.

Тематичний одяг

Якщо на вашій роботі відсутній строгий дрес-код, придбайте різдвяну кофту із оленями, пінгвінами, санками чи сніговиками. Будь-який одяг підійде, не лише кофта: футболки, колготи чи сорочки, аби тільки з новорічною атрибутикою. Це теж чудовий спосіб розбавити напружені будні напередодні Нового року та Різдва, і створити собі новорічний настрій на роботі.

Новорічний корпоратив

Символічно зустріти Новий рік з колегами по роботі – це святе діло. А щоб святкування минало веселіше, влаштуйте тематичну вечірку. Пропонуйте ідеї, обговорюйте і обирайте місце для корпоративу. Це чудовий спосіб підняти собі настрій напередодні самого святкування.

«Таємний Санта»

В нашу культуру активно інтегруються чужі традиції і звичаї. І це прекрасно. Чому прекрасно? Та тому що світ ніколи не стояв на місці, і від інших народів варто брати найкраще. Наше спілкування збагачується іншомовними словами, всі ми не проти їздити на іноземній автівці, то чому чудові новорічні (і не тільки новорічні) звичаї інших країн повинні обходити нас стороною?

Тож зіграйте з колегами в гру «Таємний Санта». Це так приємно – отримати від колеги чудовий подарунок, не знаючи, від кого саме. Можливо, ваш «Таємний Санта» не менш таємно закоханий у вас? Так чи інакше, ця різдвяна святкова церемонія однозначно створить новорічний настрій на роботі.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору