UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Ринок праці України
  5. В Україні назвали найбільш високі заробітні плати

В Україні назвали найбільш високі заробітні плати

3.05.2018 417Автор: Олександр Мавлідінов
В Україні назвали найбільш високі заробітні плати

В Україні назвали найбільш високі заробітні плати

3.05.2018     417Автор: 

Незважаючи на існуючи проблеми вітчизняної економіки, в Україні, все ж таки, збільшуються заробітні плати. Процес йде «не квапливо», але йде. На березень поточного року, середня заробітна плата, згідно з даними статистики, складала 8 382 грн, збільшившись за рік, майже на 10%.

Jobs.ua пропонує ознайомитися з декількома професіями, які на українському ринку праці, на сьогодення, вважаються найбільш трендовими, пропонуючи своїм здобувачам найбільш високу по країні заробітну плату.

Принаймні, за версією Держстату.

Статистичні дані говорять, що найбільш високооплачуваною роботою в країні сьогодні, є праця за професіями авіаційної галузі. У березні, наприклад, її робітники, у середньому, отримували близько 32 000 грн. Звичайно, найбільш високі зарплатні отримують кваліфіковані робітники у напрямках, безпосередньо зв’язаних зі специфікою галузі.

Слідом за ними, йдуть представники фінансової сфери діяльності. Різко набравши обороти (за місяць збільшились, майже на 23%), заробітні платні фінансистів гарантують цім робітникам середню зарплатню, близько 18 000 гривень.

Високі технології, також, залишаються поруч з попередніми лідерами цього імпровізованого «хіт-параду». У цьому напрямку, зарплатні пропозиції стартують з 8 000 – 30 000 грн на місяць, для співробітників з початковим рівнем Junior. У той же час, кваліфіковані робітники рівня Senior, можуть розраховувати на 60 000 й, навіть, на 10 000 грн/місяць. Середній показник зарплатні у галузі, складає суму 13 400 грн.

До речі, саму низьку заробітну плату в Україні, за той же період, отримали кур’єри та листоноші. За таку роботу, в середньому, платили трохи більше, ніж 5 000 грн на місяць.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору