UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Співбесіда без проблем
  5. Як часто і навіщо змінювати місце працевлаштування

Як часто і навіщо змінювати місце працевлаштування

22.07.2019 389Автор: Лоліта Платошкіна
Як часто і навіщо змінювати місце працевлаштування

Як часто і навіщо змінювати місце працевлаштування

22.07.2019     389Автор: 

Зміна міста роботи - завжди гостре питання для будь-якого спеціаліста, бо пов’язане з налаштуванням нових зв’яків та пошуком місць роботи. Існує така думка, що часта зміна місця роботи не на користь спеціаліста, як і робота все життя на одному місці. Доцільним є питання з яким інтервалом або як часто спеціаліст має змогу змімнювати місце працевлаштування?

Причини частої зміни роботи

Чесно кажучи, при співбесідах HR-ів дуже насторожує той факт, якщо спеціаліст має звичку дуже часто міняти свою роботу. А зараз зупиніться на хвилиночку читати цю статтю та дайте відповідь самі для себе, як би ви на місці работодавців сприймали спеціаліста, який міняє роботу частіше ніж раз на рік, на півроку? В будь-чякому випадку вам захочеться розпитати спеціаліста щодо причин такого особливого досвіду роботи. І, можливо, у спеціаліста будуть існувати досить вагомі причини. А наступні причини можна вважати безпідставними:

  • не можу знайти гарну команду для роботи,
  • шукаю нові шляхи самореалізації,
  • вибираю найкращу пропозицію серед роботодавців,
  • шукаю себе.

Загалом, HR-менеджери і спираються на кількість разів змінив роботи молодим и спеціалістами за рік - до одного разу. Саме за такий період молодий спеуціаліст може набути нових знань та закріпити їх для практичного застосування.

Візьмемо іншу сторону медалі. Ви знайшли колектив своєї мрії: вам приємно спілкуватись на будь-які питання, допомагаєте один одному вирішувати питання, намагаєтесь разом розвиватися? Цього не достатньо для всебічного розвитку спеціаліста. А тому триматися на одномі місці роботи лише через колектив неправильно. Це може попереджати спеціаліста про те, що робітник важко сходитіься зі співробітниками в колективі або про те, що йому досить складно дається комунікація та налагодження стосунків в колективі.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору