UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Поради шукачу
  5. Як отримати рекомендаційний лист від минулого роботодавця

Як отримати рекомендаційний лист від минулого роботодавця

12.06.2019 434Автор: Лоліта Платошкіна
Як отримати рекомендаційний лист від минулого роботодавця

Як отримати рекомендаційний лист від минулого роботодавця

12.06.2019     434Автор: 

Наявність рекомендаційного листа завжди додавав здобувачу впевненості, а работодавцю довіри саме цьому кандидату. Одна з особливостей рекомендаційного листа - надання його колишнім роботодавцем найкращим спеціалістам задля затвердження їх професійного досвіду та умінь. Як ви вже зрозуміли, видається такий лист тільки працьовитим, але мріє про нього кожний працевник. Сьогоднішня наша стаття присвячена тому, як отримати рекомендаційний лист від минулого роботодавця для подальшого працевлаштування.

Якщо ви ще не вирішили чи буде потрібен вам рекомендаційний лист та чи скористаєтесь ви ним чи ні, то ми хочемо, все ж таки, нагадати переваги цього документа. По-перше, завдяки ньому майбутній роботодавець має підтвердження щодо вашої особи та професійних здібностей. По-друге, це робить вас конкурентними на ринку праці, бо означає, що ви один з найкращих спеціалістів і робота ваша виконувалась відмінно. По-третє, саме цей документ формує вирішальне рішення роботодавця. Тому наявність цього документа і справді сприяє вашому швидкомку працевлаштуванню.

Як отримати рекоменації від работодавця

Отже, якщо ви вирішили, все ж таки, отримати від минулого роботодавця рекомендації, то наступні поради від рекрутингового порталу jobs.ua стануть вам у пригоді. Перше, що слід запам’ятати здобувачу, якщо ви звільнилися, не треба рвати мости з проботодавцем і видаляти його контакти. Якщо маєте можливість сподіватися на рекомендаційного листа від роботодавця, то навпаки до остаточного наступного працевлаштування, підтимуйте зв’язок та цікавтесь справами на минулому місті роботи.

Щоб отримати рекомендації від роботодавця, спробуйте розтаватися чи звільнятися спокійно без будь-яких емоційних незадоволень чи конфліктів. Перед звільненням запитайте напряму у вашого керівника, чи можете ви сподіватися на прекомендаційного листа для майбутнього працевлаштування. Найчастіше роботодавці вільно погоджуються надати вам такий документ.

І ще один лайфхак, якщо у вас є декілька керівників чи кураторів, то запросіть рекомендаційного листа у того, з ким ви найкраще спілкувалися і ладили.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору