UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Кар'єра
  5. Як провести зимові свята з користю для кар’єри

Як провести зимові свята з користю для кар’єри

24.12.2021 408Автор: Лоліта Платошкіна
Як провести зимові свята з користю для кар’єри

Як провести зимові свята з користю для кар’єри

24.12.2021     408Автор: 

Початок зимових свят - це не тільки привід відпочивати, але ще й проводити цей відпочинок з користю для себе. Нарешті ви можете не думати про роботу та дедлайни, а зручно розташувавшись під ялинкою, подумати в яких відносинах ви з тою самою роботою. Jobs.ua небезпідставно вірить, що такі роздуми здатні допомогти прийняти коректуючі або радикальні рішення щодо свого професійного майбутнього. Саме час мріяти та планувати.

Відпочивайте з користю для кар’єри

Відпочинок з користю допомагає зрозуміти в якому кар’єрному напрямку ви рухаєтесь, а також проаналізувати чи справді ви на своєму місці. З чого розпочати?

Підведіть підсумки року

Всі говорять про підсумки року, але мало хто береться за це з повною серйозністю. По-перше, це вимагає конкретного аналізу власної діяльності. По-друге, оцінки своєї ефективності за рік. Така процедура приємна не кожному, адже часто пригадуються факапи та промахи. Але фокусуйтесь не тільки на поганому. Згадайте свої найуспішніші проєкти, чим зробленим за цей рік ви ще пишаєтесь. Можливо це найуспішніші та найкращі проєкти за всю вашу професійну кар’єру. 

Продіагностуй власний рівень задоволення роботою

Як і в будь-якій діяльності є злети та падіння, коли на роботу ходиш із задоволенням, а коли примушуєш підіймати себе з ліжка. Саме час продіагностувати власний рівень задоволення роботою. Для цього поміркуйте над наступними питаннями:

Чи з радістю останній час я ходжу на роботу?

Чи відповідає робота чи посада моїм цінностям?

Чи хочу я вдосконалюватись в тому, чим зараз займаюсь?

Чи є можливості мого подальшого професійного розвитку в компанії?

Чи задоволений я власним доходом?

Чи маю я можливості збільшити власний дохід?

Складіть список кар’єрних бажань на новий рік

А взагалі, які ваші кар’єрні бажання та найамбіційніші мрії? Мріяти іноді корисно. Мрії дозволяють відкоригувати власний професійний шлях, а також мотивують на подальші ідеї та перспективи. До того ж коли ви слідкуєте власними мріями, ви тіште своє его та формуєте впевненість у будь-яких власних починаннях.

Підпишіться на професійні канали, щоб бути в курсі новинок

Зимові свята це можливість знайти час на саморозвиток, на який постійно не вистачає часу. Коли, якщо не зраза? Відшукайте цікаві канали та блогерів, які працюють в вашій сфері діяльності та додайте їх у соцмережах для відстежування. Ви зможете почерпнути багато нової практичної інформації. Сюди також відносяться книги чи журнали вашої професійної спрямованості.

Складайте базу корисних контактів

Протягом року не забувайте поповнювати власну базу корисних контактів партнерів, колег, спеціалістів суміжних професій, з якими ви вже співпрацювали. Це допоможе вам звернутися про допомогу в будь-який потрібний для вас час. А також намагайтесь з усіма залишати дружні партнерські відносини, це назавжди залишить про вас позитивне враження і приємний досвід спілкування.

Встигніть відпочити до виходу зі свят

І, звісно ж, встигніть відпочити від своїх повсякденних обов’язків до виходу на роботу. Головне пам’ятайте, якість відпочинку залежить від насиченості емоцій та подій. Тому намагайтесь відволіктися від роботи та наповнитись енергією від спілкування та нових місць.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору