UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. На роботі
  5. Як робочий день розпочнеш, так його і проведеш

Як робочий день розпочнеш, так його і проведеш

25.11.2018 407Автор: Лоліта Платошкіна
Як робочий день розпочнеш, так його і проведеш

Як робочий день розпочнеш, так його і проведеш

25.11.2018     407Автор: 

Чи помічали ви, як робочий день залежить від того, як ви його розпочнете? Комусь для початку треба трошечки «розкачатися», хтось одразу береться за накоплену роботу, але день всіх не розпочинається поки вони не… Тому нам стало цікаво дізнатися про ці обов’язкові щоденні справи з яких починається робочий день.

Психологи стверджують, щоб зробити робочий день ефективним, треба розпочинати його повільно, не поспішаючи. Можливо ви самі помічали, як у поспіху не лише не встигали зробити всі ранкові справи, а навпаки робили ще більше помилок. Щоб все встигати з самого ранку треба трохи раніше вставати та виходити на роботу.

Практично вcі спеціалісти не розпочинають свій робочий день поки не вип’ють кави. Настільки цей напій став корпоративним. Більшості респондентів кава допомагає зібратися з думками та зосередитися на роботі. Інша частина респондентів таким чином бадьориться з самого ранку. Дехто полюбляє повільно потягувати каву починаючи робочий день. Менша частина респондентів полюбляють чай, та це не заважає їм насолоджуватись їм з самого ранку.

10% респондентів віддають перевагу шкідливі звичці – викурити сигарету. А ще краще, коли це супроводжується випванням кави. Одне іншому не зашкодить. При чому 7% з них – це чоловіки, 3% - жінки.

20% респондентів не починають робочий день поки не дізнаються останні новини країни чи світу. І це зрозуміло, робота багатьох професій часто залежить від стану економіки, фінансів чи, навіть, стану іншої країни. В такому випадку дуже важливо бути в курсі подій та новин.

Працівники великих компаній починають свій робочий день з мітингів та планерок. Дуже важкий але ефективний початок робочого дня, який допомагає вмотивувати і організувати всіх робітників на результативну роботу.

Поради психологів щодо початку робочого дня

Цікаво, але майже всі психологи радять приділити максимум уваги першим трьом годинам на роботі. Вони є найбільш продуктивними та результативними. Якщо у вас є невідкладна важлива робота, то виконуйте її саме з ранку. Налаштуйте себе на позитивний настрій та роботу з самого ранку. Це визначить темп та характер роботи на день. Якщо з самого ранку вам не дають спокою домашні проблеми чи турботи, то зосередьтесь на роботі, відклавши всі домашні справи на час після роботи. Все це допоможе вам легко розпочати день та продуктивно його провести.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору