UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Методи управління персоналом
  5. Як зробити понеділок бодрішим: поради работодавцям

Як зробити понеділок бодрішим: поради работодавцям

29.04.2019 385Автор: Лоліта Платошкіна
Як зробити понеділок бодрішим: поради работодавцям

Як зробити понеділок бодрішим: поради работодавцям

29.04.2019     385Автор: 

Понеділок для багатьох працюючих людей є одним з найменш улюблених днів, бо саме з сього дня починається робочий тиждень. Прокинутись в часно та почати працювати і справді вранці в понеділок досить складно. Окрім того, що вихідні домашні справи ще тримають тебе, спеціалісту потрібно переключитися на робочий лад та пригадати завдання, над якими вам слід продовжувати працювати.

На відміну від працевників роботодавці окрім того, що повинні налаштувати себе на роботу, відповідальні і за робочий колектив. Щоб швидко налаштувати колектив, роботодавець може спробувати зробити понеділок бодрішим для кожного працевника. jobs.ua намагалися зібрати для керівників найбльш ефективні способи вмотивувати робітників в понеділок та зробити цей день для співробітників бодрішим.

Вмотивуйте своїх співробітників з понеділка

Перш ніж ставити перед робітниками задачі, необхідно позитивно налаштувати їх на роботу. Для цього можна скористатися ранковою паузою на каву та розпитати як кожен провів вихідні. Це допомагає стати ближче до своїх співробітників та створює ефект доступності.

Понеділок - відмінний день для планування нового робочого тижня. Якщо ви вже налаштувались на виконання нових завдань, то не забудьте налаштувати і свою команду. Якщо ви практикуєте таку форму збору як «мітинг», то він стане в цьому випадку досить доречним. Зберіть команду та у довільній формі назвіть основні цілі цього тижня та побажайте усім успіху. Таким чином ви надихнете кожного на стілення цих завдань та цілей. Можете запропонувати їм навіть нагороду за результативність та успіх на цьому тижні. Це підбадрює та мотивує колектив.

Якщо у вас багато завдань на виконання на цей тиждень, то радимо давати їх порційно спеціалістам, щоб це не створювало ефект, що завдань занадто багато і у всіх є можливість їх не виконати. Краще надавати завдання поступово кожному робітнику окремо, щоб і розподіл був однаковий і навантаження. Також враховуйте уміння та кваліфікованість спеціаліста, віддаючи йому конкретни завдання.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору