UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Поради шукачу
  5. Звички, як корисні навички

Звички, як корисні навички

13.01.2020 783Автор: Олександр Мавлідінов
Звички, як корисні навички

Звички, як корисні навички

13.01.2020     783Автор: 

Де-які звички можуть бути настільки корисними, що стають здатними змінити все життя людини. Впливаючи на безліч аспектів людського існування, подібні звички стають гарними «двигунами» та «мотиваторами», просуваючи людину кар’єрними та фінансовими сходами.

Jobs.ua пропонує придивитися до тих корисних звичок, що стають початком для засвоєння навичок, які, в свою чергу, здатні допомогти й в роботі, й у побутовому житті кожному з нас.

Пунктуальність

Таке вміння починається зі звички починати робити все у запланований час. Це означає й моментальну реакцію на сигнал будильника – звичка одразу прокидатися та діяти, стане запорукою вміння встигати скрізь та завжди.

Уважність до нюансів

Почніть записувати усі дрібні завдання та уточнення до них й ви станете «королем уважності» та навчитеся бачити та пам’ятати такі дрібниці вашої роботи, що залишаються непоміченими оточуючими. Досить корисна навичка, яка додаватиме вам зайвих балів в очах будь-якого керівництва.

Повага до відпочинку

Маєте перерву на відпочинок – то відпочивайте. Нехтування своїм відпочинком, рано чи пізно але відобразиться на вашій здатності до ефективної праці. Також, ніколи не працюйте у вихідні. До речі, ця «заповідь» суворо виконується геть усіма успішними людьми світу.

«Ні» перфекціонізму

Дуже тонка грань але спробуйте її зрозуміти – добре виконана робота, часто є кращим рішенням ніж виконання її до стану «ідеальної». До того, прагнення до вдосконалення стає причинами стресу частіше, ніж інші причини.

Спілкування

Окрім того, що спілкування важливе для розвитку людини, ще більш важлива наявність нових знайомств. Звичайно, що знайомитися треба з людьми, які цікавлять нас або з якими ми маємо проводити певний час, наприклад на роботі. Крім того, нові знайомства часто стають такими, що можуть надати людині й нові можливості також.

Здоров’я

Мова йдеться не лише про відкидання шкідливих звичок, що й так є зрозумілим кроком. По-перше, треба дбайливо ставитися до того як та в яких умовах працює людина. Наскільки часто рухається під час роботи, змінює положення тіла та чи харчується вона належним чином.

Тож, перерви задля спортивних вправ як й регулярне повноцінне харчування протягом робочого дня - необхідні звички, що допоможуть залишатися здоровим під час вдалого будування власної кар’єри.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору