UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Ваше здоров'я
  5. Звички, які шкодять роботі – як кинути палити?

Звички, які шкодять роботі – як кинути палити?

27.06.2022 299
Звички, які шкодять роботі – як кинути палити?

Звички, які шкодять роботі – як кинути палити?

27.06.2022     299

Кинути палити варто з багатьох причин. Наприклад, ця шкідлива звичка шкодить вашій роботі. Питаєте, як? Та хоча б тим, що паління завдає шкоди здоров’ю, особливо органам дихання. І мозку теж дістається, будьте певні. І як би ви не працювали – маємо на увазі фізичну чи розумову працю – паління шкодитиме вашій роботі. Вже не говоримо про те, яких фінансових втрат щомісяця зазнає ваш гаманець. А ці гроші можна витратити з більшою користю, чи не так? Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам розглянути ефективний комплекс прийомів, щоб раз і назавжди кинути палити.

Аллен Карр, «Кидайте курити»

Ця книга дійсно здатна мотивувати до відмови від паління навіть затятого курця. Повірте, це дійсно правда. Ця книга буквально «заряджає» на відмову від паління. І навіть якщо ви смалите як паровоз – пачку щодня, приміром – ви маєте значні шанси відмовитися від цієї шкідливої звички, прочитавши бестселер Карра і додавши прийоми, описані нижче.

Візуалізуйте шкоду, яку завдає паління цигарок вашому організму

Хочете кинути цю ганебну звичку раз і назавжди? Тоді не шкодуйте себе, коли вирішили потягнутися до пачки і викурити сигаретку. Черкаючи запальничкою, думайте про те, скільки канцерогенів та інших шкідливих сполук в тому «димку», який зараз будете вдихати. Не забувайте також те, що в сигаретах як такого справжнього тютюну і близько немає. А з кожною новою затяжкою уявляєте пропалені, просмолені і чорні від нікотинового диму легені. Нехай одна лиш думка про чергову затяжку викликатиме у вас відразу, а не бажання палити. Так, це не найприємніший спосіб, але будьте чесні з собою: паління завдає непоправної шкоди організму, і вам доведеться глибоко усвідомити це. Можливо, саме цей момент стане поворотним у формуванні вашого бажання кинути палити раз і назавжди.

Заняття спортом

Клин клином вибивають, чи не так? Щоб ефективно кинути палити, вам потрібно замінити шкідливу звичку корисною. Замість походу в магазин за пачкою сигарет – ідіть на спортмайданчик, а на заощаджені гроші придбайте банани, йогурти та іншу здорову і корисну їжу. Звичайно, перші дні після відмови вам буде вкрай непросто. Навіть від легеньких фізичних навантажень ваш організм буде задихатися і швидко втомлюватися, адже йому банально не вистачає кисню. А як ви хотіли? Роки паління не проходять безслідно. Але це ніколи не пізно змінити. Повторюйте ці слова щодня, якщо твердо вирішили кинути палити.

Усі поради застосовуємо комплексно

Звичайно, найкраще усі ці поради спрацюють в комплексі: ви качаєте електронну книгу Карра на свій смартфон і прочитуєте її повністю, скажімо, за тиждень; на додачу до книги щоразу, коли виходите на перекур, уявляєте чорні, засмолені від тютюнового диму легені, уявляєте всю ту шкоду, яку завдає вашому організму паління цигарок, плюс переорієнтовуєте свій спосіб життя на значно продуктивніший та здоровий. Тобто банальні заняття спортом. Так організм подякує вам двічі, навіть тричі: якість вашого мислення покращиться, ваше тіло «оживе», – і ви, нарешті, звільнитеся від цієї ганебної звички. Адже просто вдумайтеся – витрачати щомісяця значні гроші на те, щоб повільно вбивати свій власний організм! Та лише одна ця думка, усвідомлена і прокручена в голові сотню, тисячу разів – одна лиш ця думка повинна підштовхнути вас у правильний бік.

Чого вам і бажаємо.

Читайте також

  • Як полегшити вихід на роботу після відпустки? 8 вересень, 2024

    Декілька порад від наших експертів про те, як, повернувшись до роботи, правильно застосувати «відновлений багаж сил».

  • Піднімайся і йди30 серпень, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 серпень, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

↑ Вгору