UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Кар'єра
  5. "Бажаю підвищення": будуємо кар'єру самі

"Бажаю підвищення": будуємо кар'єру самі

23.01.2019 550Автор: Олександр Мавлідінов
"Бажаю підвищення": будуємо кар'єру самі

"Бажаю підвищення": будуємо кар'єру самі

23.01.2019     550Автор: 

«Кар’єрні питання» займають важливу частину у професійному житті багатьох сучасних людей. Зрозуміло, що такі переживання цілком нормальні, бо кожен з нас не проти «рости» як профі та паралельно покращувати своє фінансове становище.

Jobs.ua рекомендує декілька порад для тих, хто не чекає поки його персона буде помічена керівництвом та колегами, а намагається самостійно будувати свої «кар’єрні сходи».

По-перше, зазіхаючи на серйозну кар’єру, не зволікайте від відповідальності у робочому процесі. Та, якщо до справжніх проектів вас ніхто е запрошує, шукайте таку відповідальність самі, пропонуючи свою кандидатуру у тих справах, де ви впевнені у позитивному результаті своєї роботи.

Далі, не зволікайте від «просування» себе, як фахівця. Звичайно, це не повинно виглядати як «голі» слова про свій професіоналізм. Краще донести до керівництва свої перемоги та досягнення, яких ви дісталися останнім часом. Навіть, якщо в вашого боса не знайдеться часу вислухати вас – письмовий (чи у електронному вигляді) варіант обґрунтування того, за що вас мають цінити, дуже непогана альтернатива спокійній бесіді.

Та й самі розмови про ваше можливе підвищення не слід починати без «підготовки ґрунту». Повідомивши керівництво за декілька днів про існуючу у вас до нього серйозну тему розмови, ви дозволите керівнику самостійно обрати зручний час та морально підготуватися до ваших можливих пропозицій.

У самій розмові, дуже переконливо виглядає той її ініціатор, який впевнений та може оперувати даними (наприклад, цифрами), які легко тримає «в голові». Тому, підготуватися до цього не стане зайвим.

Налаштуйтеся на будь-який результат, та головне будьте готові до альтернативних пропозицій з боку шефа. Можливо, ваше підвищення він бачить трохи інакше, ніж ви самі. Й це, зовсім не означає, що так буде погано для вас та від цього слід відмовитись.

Читайте також

  • Як полегшити вихід на роботу після відпустки? 8 вересень, 2024

    Декілька порад від наших експертів про те, як, повернувшись до роботи, правильно застосувати «відновлений багаж сил».

  • Піднімайся і йди30 серпень, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 серпень, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

↑ Вгору