UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Це важливо знати кожному
  5. Маленькі і корисні звички – як вони здатні вирішувати великі проблеми?

Маленькі і корисні звички – як вони здатні вирішувати великі проблеми?

7.04.2021 289
Маленькі і корисні звички – як вони здатні вирішувати великі проблеми?

Маленькі і корисні звички – як вони здатні вирішувати великі проблеми?

7.04.2021     289

Ви погоджуєтеся з тим, що дотримання хороших звичок і набуття нових вмінь зробить життя якіснішим, а роботу – чим би ви не займалися – в рази приємнішою? Корисні звички формують нашу поведінку, а їхній результат – вчинки, які ми здійснюємо щодня. Jobs.ua підготували підбірку маленьких і корисних звичок, які за умови впровадження в життя здатні вирішити найбільші проблеми – як на роботі, так і поза нею.

Про спілкування

Навички комунікації значно легше розвинути, ніж інтелект. Практикуйтеся, і вміння спілкуватися з людьми і знаходити з ними спільну мову різко підвищиться. Зайве говорити, які це переваги дає в житті, коли вмієш проводити переговори чи виступати на публіці. І власні зажими, страхи і комплекси нівелюються, і круг оточення розширюється. Це одна з важливих цілей насправді – чим більше соціальних зв’язків, тим більше можливостей ви отримуєте. А здавалося б – ну що там складного, вміння говорити? А про вміння говорити правильно, точно, лаконічно і переконливо мудреці і вчені вже тисячі років пишуть все нові і нові книги і дослідження.

Як правильно поводитися перед важливими зустрічами і переговорами

Не потрібно завчати слово в слово свою публічну промову чи ті переконливі аргументи, які ви плануєте сказати партнерам по бізнесу чи важливим клієнтам. Якщо ви сильно хвилюватиметеся перед зустріччю, з голови легко вилетять усі завчені напередодні слова і жарти.

Не так турбуйтеся про слова, які скажете, як про своє самопочуття. Потурбуйтеся краще про настрій, який у вас повинен бути перед зустріччю. Легкий і піднесений настрій, щоб налаштуватися на потрібну хвилю – це найкращий подарунок від вас всім учасникам перемовин чи слухачам у залі. Почуваючись впевнено і піднесено, ви з легкістю знайдете потрібні слова, щоб донести свою позицію чи максимально вдало розкрити свою думку. Тому настрій – це те, про що варто потурбуватися найперше.

Тренуйте рівновагу

Ви маєте можливість мінімум два рази на день потренувати рівновагу… під час чищення зубів. Тренуючи вміння зберігати рівновагу, ви уникнете потенційних травм на роботі чи поза нею. Навіть підвернути ногу, не кажучи про щось серйозніше – це додаткові клопоти і фінансові витрати, згаяний час і нерви.

Шукайте свій вид спорту

Пробуйте різні види спорту, шукайте щось своє. Біг, плавання, тренажерний зал і т.д. – вибір величезний. Цим ви не тільки будете підтримувати тіло у відмінному стані, а й збільшите коло спілкування. Про соціальні зв’язки ми вже згадували, наскільки це чудова і практична річ. Серед спортсменів-любителів ви зустрінете представників найрізноманітніших професій, а як це добре для вирішення робочих і побутових питань – товаришувати з таксистами, програмістами, менеджерами і торговими агентами.

Як подружитися з певною людиною

Якщо ви хочете подружитися з кимось, але не знаєте, з якого боку підійти, скористайтесь наступною порадою: запропонуйте свою допомогу чи спільний проект, або навпаки – попросіть про допомогу. Тут вже треба діяти по ситуації. Але пам’ятайте, що люди люблять допомагати іншим. Їм лестить, коли їх просять взяти участь у важливому проекті. Використайте це собі та іншій людині на користь.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору