UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Життя в колективі
  5. Небанальні подарунки колегам на день народження

Небанальні подарунки колегам на день народження

16.03.2023 443
Небанальні подарунки колегам на день народження

Небанальні подарунки колегам на день народження

16.03.2023     443

Набридло дарувати колегам банальні подарунки, як-от чашки, сервізні набори і коробки цукерок? Давайте поміркуємо разом із Jobs.ua, якими небанальними подарунками ви можете здивувати колег, коли настає цей приємний день. День народження.

Патріотичні марки

Пригадуєте, який ажіотаж зчинив тираж першої патріотичної марки з кораблем від Укрпошти? Кияни ладні були годинами стояти в черзі, щоб отримати бажаний комплект. І їх можна зрозуміти, зрештою. Але після кількох випущених марок інтерес до них поступово знизився, хоча Укрпошта продовжує випускати нові патріотичні марки.

Чи можна комплект таких марок вважати небанальним подарунком? Звичайно. Тим паче, їхня цінність з часом зростатиме, тож через двадцять-тридцять років вони цінуватимуться ще більше. Тобто в певному сенсі це не просто подарунок. Це ще й цінний актив на майбутнє.

Якщо теж вважаєте марки небанальним подарунком, стежте за новинами від Укрпошти, вони завжди анонсують появу нових марок. Відстежуйте новини про передпродаж і купуйте їх першими. Якщо є можливість, купуйте їх із запасом, щоб згодом можна було потішити таким подарунком друзів і родичів.

Патріотичні футболки, браслетики, сувеніри

Незабаром весна і літо, тож подарувати колезі патріотичну футболку, світшот чи браслет – саме те, що треба. Лише не помиліться з розміром, хоча якщо ваш колега любить оверсайз, тут буде ще простіше з вибором подарунку. Берете великий розмір, XL чи XXL, і не прогадаєте.

Вишукуйте цікаві нові українські бренди, підтримуйте гривнею їхні починання. Також можете звернути увагу на те, чи відраховує компанія частину своїх прибутків на наші збройні сили, чи активно займається волонтерством. Адже краще в такої компанії купувати небанальні подарунки колегам на день народження, бо знатимете, що ваші гроші принесуть подвійну користь: подарунок колезі та непрямий донат на ЗСУ.

Шоколад з передбаченнями

Поговоримо про солодощі. Любителям солодкого в якості подарунку підійде шоколад з передбаченнями чи якісь інші небанальні солодощі. Приміром, фанатам Гаррі Поттера можна подарувати Been Boozled – пригадуєте ці дивні карамельки з різними смаками з фільмів і книг про хлопчика, що вижив? Словом, навіть у виборі солодощів можна проявити фантазію, і подарувати цікавий і небанальний подарунок. Та навіть упаковка жуйок «Love is» – хіба ж можна не порадіти такому класному подарунку? Звичайні, «ловеіски» краще дарувати молодшим колегам. Вони точно зрадіють.

Екокуб – для любителів рослин

Серед ваших колег є ж такі люди, які люблять вирощувати рослини? Бодай одна така людина в будь-якому колективі знайдеться. Порадуйте їх наборами для вирощування цікавих рослин. Наприклад, екокубами, які дозволять їм виростити багато чудових рослин – від граната карликового і мімози до лаванди з ромашкою.

Як бачимо, можна придумати безліч небанальних подарунків для колег на їхній день народження. Цей день є особливим для кожної людини, тому порадувати цікавим подарунком в цей день – саме те, що потрібно.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору