UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. На роботі
  5. Помилки на роботі

Помилки на роботі

2.02.2019 738Автор: Лоліта Платошкіна
Помилки на роботі

Помилки на роботі

2.02.2019     738Автор: 

Без помилок на робочому місці і у житті майже неможливо. Саме на помилках людина отримує безцінний досвід роботи, який приводить її до створення свого особливого механізму роботи та подоланню помилок. Звісно, що ніхто зі спеціалістів не хотів би допускати помилки в роботі, бо дуже часто це призводить до доганам зі сторони керівництва іноді до звільнення. Все залежить від кількості помилок та рівня серйозності завдань. Ця стаття вас навчить вірно сприймати помилки у своїй роботі та працювати з ними.

Якщо ви помітили самостійно помилки в своїй роботі, то найкращим вірним рішення буде одразу ж виправити їх. Але якщо ваші помилки помітив керівник чи директор і викликав вас зробити зауваження – не намагайтесь з ним сперечатися чи виправдовуватися. Найкращим рішенням в такому випадку для вас стане погодитись з усім, що скаже директора та йти виправляти свої помилки.

Як боротися зі страхом помилок на роботі?

Якщо спеціаліст має справу з відповідальною роботою, то він може відчувати страх зробити помилки, що призведе до додаткових витрат чи остаточних рішень щодо вашого звільнення. Постійне передчуття страху призводить до апатії та депресії, відчуття постійного непокою. Тому дуже важливо спеціалісту навчитися робити якомога менше помилок, та навчитися вірно сприймати їх допущення.

Для того, щоб робити менше помилок у роботі необхідно принести в роботу свідомість виконання завдань по етапам. А саме, збір потрібної інформації, її опрацювання, подальше використання, перевірка якості виконання своєї роботи. Окрім цього, намагатися привнести в монотонну роботу щось своє, що зробила її цікавою. І напрацьовувати досвід роботи, який розвине вашу впевненість і кваліфікованість.

Будьте готові до помилок через готовність запропонувати декілька варіантів вирішення проблеми. Якщо ви знаєте, що вас директор викликав саме через причину вашої помилки, то будьте готові вже запропонувати йому вихід із проблеми. Генеруйте більше варіантів рішення питання.

Витратьте особистий час на вирішення проблеми. Покажіть роботодавцю вашу зацікавленість і наполегливість у вирішенні проблеми. Шукайте час і шляхи її вирішення. Якщо витратите додатково свій час, наприклад після роботи, то зможете вирішити проблему дуже швидко.

Не намагайтеся звинувачувати себе в допущеній помилці. Ви лише більше витратите свій час, енергію і породите ще більше страху.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору