UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Ринок праці України
  5. "Потребуємо небайдужих": є вільні вакансії в Нацполіції

"Потребуємо небайдужих": є вільні вакансії в Нацполіції

9.02.2018 948Автор: Олександр Мавлідінов
"Потребуємо небайдужих": є вільні вакансії в Нацполіції

"Потребуємо небайдужих": є вільні вакансії в Нацполіції

9.02.2018     948Автор: 

Майже 16 000 співробітників поліції не вийдуть на свої чергування, бо рівно стільки службовців Національна поліція «не добирає» за даними Jobs.ua.

Як повідомляють офіційні представники Нацполіції, при необхідній кількості особового складу у 116 100 осіб, з яких 8 700 співробітників припадає саме на столицю, по всій Україні, полісмени мають в наявності не більш ніж 100 000 коллег. А в Києві, ще залишено вільними близько 1 600 посад цієї служби.

За інформацією від самих «копів», цей «тягар відповідальності» можуть витримати далеко не всі, хто намагається почати служити у Національній поліції, й тому недобір – це вже звичне тут явище. Насправді тішить той факт, що ще минулого року, такий недобір до лав Нацполіції складав 23 700 осіб, й зараз вже можна бачити суттєві зміни на краще.

Але, поки одне питання точно залишається відкритим. Треба «закривати існуючі 13,6% недобора», й тому Національна поліція запрошує усіх небайдужих та бажаючих спробувати себе у справі «служити та захищати».

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору