UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Грошове питання
  5. Принципи Рея Даліо: як притягнути гроші в своє життя

Принципи Рея Даліо: як притягнути гроші в своє життя

18.09.2020 321
Принципи Рея Даліо: як притягнути гроші в своє життя

Принципи Рея Даліо: як притягнути гроші в своє життя

18.09.2020     321

Мабуть, не знайдеться людини, яка не хотіла б займатися улюбленою справою, що заразом слугувала б достойним джерелом доходу. Якщо звернутися за порадою до найбагатших людей світу, вони в один голос скажуть – це цілком реально. Так само вважає мільярдер Рей Даліо. І щоб досягнути цієї мети, достатньо оволодіти всього лиш двома навичками. Розглянемо разом із Jobs.ua, що це за навички.

Рей Даліо – ключові принципи успіху

Американська преса називає цього харизматичного чоловіка «Стівом Джобсом в галузі інвестування». І недаремно, адже він є засновником компанії «Bridgewater Associates», яка керує активами на суму близько 138 млрд. доларів. Мільярдер виклав свої міркування, спостереження і досвід свого життя в книзі «Принципи: життя і робота», яка увійшла до списку бестселерів The New York Times. Рей Даліо – цікавий чоловік: він щодня займається трансцендентальною медитацією, і радить своїм підлеглим теж її практикувати.

Які ж його складові успіху? Рей Даліо стверджує: розвивайте креативність та гнучкість, якщо хочете мати пристойний дохід і займатися при цьому улюбленим заняттям, до якого лежить душа. Якщо ж ви не зовсім розумієте, як перетворити улюблену справу в стабільний прибуток – варто спробувати оригінальний підхід і застосувати творчі навички.

Рей Даліо радить наступне – зосередитися та добре поміркувати над тим, чи є щось таке, що вам дуже подобається, і що при цьому буде добре оплачуватися. А ще подумати над тим, як зробити так, що впровадити свій задум у життя. Не треба обмежувати себе в роздумах – потрібно вміти йти на компроміси. Чим людина розумніша, тим гнучкіше вона проявить себе в тій чи іншій ситуації. А додайте сюди креативний підхід – і успіх виявиться значно ближчим, ніж можна було подумати спочатку.

Будьте реалістами

Рей Даліо притримується наступної думки: люди, які створюють великі речі, які працюють над грандіозними проектами, є не лише мрійниками, а й великими реалістами. Тому він пропонує тим особистостям, які хочуть досягти значного успіху і притягнути гроші у своє життя, стати «гіперреалістичними» і зрівняти пристрасть і роботу в правах. Мільярдер стверджує, що кожен з нас може обрати те заняття, яке дозволить зробити успішну кар’єру і принести гідний заробіток. Але буває так, що самому важко об’єктивно оцінити свої якості і нахили, оскільки домішується суб’єктивне бачення. Тому він радить в цій ситуації, що можна попросити близьких людей, які зі сторони зможуть підказати, які навички у вас розвинені краще.

Зрештою, попрацювати в будь-якому разі доведеться. Успіх і гроші не люблять лінивих, тому варто навчитися отримувати задоволення від роботи, якою займаєтеся. Нещодавно Jobs.ua писали, як «мислення зростання» може допомогти в досягненні мети. Подібний конструктивний тип мислення допоможе не лише позбутися обмежень у власному мисленні, а й навчитися знаходити креативний підхід до будь-якої справи. А якщо працювати з любов’ю і вкладати душу у своє заняття, успіх не забариться.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору