UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. На роботі
  5. Що робити, якщо нічого не встигаєш на роботі

Що робити, якщо нічого не встигаєш на роботі

19.09.2021 692Автор: Лоліта Платошкіна
Що робити, якщо нічого не встигаєш на роботі

Що робити, якщо нічого не встигаєш на роботі

19.09.2021     692Автор: 

Вчасна здача проєктів та завдань на роботі забезпечує точну дотриманість робочого плану та своєчасне досягнення поставленої цілі перед усім колективом. Бувають і такі випадки, коли колектив порушує терміни здачі проєктів. Трапляється це найчастіше з тої причини, що окремі члени колективу не встигли виконати роботу вчасно, через що завершення довелося відкласти на довший термін. Встигнути вчасно завершити виконання проєкту, завдань іноді стає справжньою проблемою для тих співробітників, хто не вміє вірно розподілити свій час та вдало спланувати свою роботу. Але це не всі причини, через які не робітники можуть не встигати виконувати свої обов’язки. Читайте статтю на Jobs.ua до кінця та дізнавайтесь, чому так трапляється.

Причини, чому ви нічого не встигаєте

Однією з вагомих причин невстигання на роботі може стати той факт, що у вас просто не має дедлайнів. За встановлення дедлайнів відповідає керівник. Саме він контролює поетапний процес виконання завдань всіма членами колективу і повинен вміти його скорегувати. Наявність дедлайнів і чітке їх дотримання вказує також на рівень виконання своїх обов’язків керівниками. Причиною вашого невтигання може також стати й ваша постійна відмова від допомоги. Можливо, ви любите робити все самостійно, а можливо й боїтеся, що вас будуть вважати слабким. Але пам’ятайте. що не всі завдання можна виконати самостійно. До того ж, прохання про допомогу чи прийняття її, будує нові взаємозв’язки в колективі, сприяє комунікації. Ще одна причина вашого невстигання - ви завжди кажете так колегам і не вмієте відмовляти. Оцінюйте правильно свій час та зусилля, щоб не ображатися на колег та вчасно закривати свої задачі. Через відсутність мотивації також можна вчасно не встигати з виконанням своїх завдань. Заробітна плата в кінці місяця непогана ціль, але що окрім цього може спонукати вас на вчасне завершення проєкту? Можливо це бажання не підвести колектив, чи подивитись в кінці на результат роботи команди, чи просто бажання не відставати від усіх. Непогано, коли додатково керівник завдяки похвалі відмічає кожного робітника і це також мотивує.

Як встигнути все

Jobs.ua має для вас декілька рекомендацій на випадок, якщо ви справді хочете навчитися вчасно виконувати свої завдання та вкладатися в дедлайни.

Оптимізуйте свій час (Розподіліть великі проєкти на частини та виконуйте послідовно. Сплануйте час та терміни виконання кожної частини проєкту.

Організуйте свій робочий процес (Відмовтесь від допомог та завдань, які не стосуються ваших професійних обов’язків. Відредагуйте свій режим дня, щоб вчасно приходити на робоче місце та розпочинати свій день).

Не відволікайтесь на справи, які дестабілізують вашу роботу: довгі балачки, перекури та кавабрейки з колегами.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору