UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Успішний бізнес
  5. Скорочення робочого часу, як база для зростання ефективності

Скорочення робочого часу, як база для зростання ефективності

18.04.2019 360Автор: Олександр Мавлідінов
Скорочення робочого часу, як база для зростання ефективності

Скорочення робочого часу, як база для зростання ефективності

18.04.2019     360Автор: 

У той час, поки світ розмірковує над впровадженням чотирьох денного робочого тижня, деякі з власників крупних китайських підприємств намагаються переконати своїх робітників у «вищому благі» від 12-ти годинного робочого дня.

Такі заяви викликали не тільки шквал протестів на цих підприємствах, але й підштовхнули відомих економістів світу до проведення досліджень, направлених на встановлення істини у цьому питанні.

Як дізнався Jobs.ua, думка експертів виявилася одностайною: на продуктивність робочих процесів суттєво впливає…скорочення робочого дню але ніяким чином, ні його збільшення.

Наприклад, скоротивши робочі години тижня з 48 до 40 годин, відомий Генрі Форд швидко досягнув збільшення продуктивності своїх заводів. Відомо й те, що згідно економічних прогнозів, сучасний прогрес, вже у 2030 році, просто змусить людину працювати не більш ніж 15 годин на тиждень.

При цьому, на багатьох китайських підприємствах, де переробка та перенавантаження є нормою, також, нормою є й решітки на вікнах у цехах на високих поверхах. Це страховка. Яка повинна зупиняти самогубців, які, час від часу, з’являються у місцевих колективах, виснажених нереально високими навантаженнями та довготривалими термінами праці.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору