Пандемія пандемією, а люди ще більше хочуть зустрічатися і відзначати сімейні торжества і релігійні свята. А що можемо вважати окрасою кожного столу? Звичайно, солодкий стіл. Випікання тортів та оригінальної випічки може стати успішним бізнесом, якщо дотримуватися рекомендацій, які Jobs.ua підібрали для вас.
Окрім бажання підзаробити грошей у декреті та під час карантину, ви повинні любити кулінарію і все що з нею пов’язано. Просто механічно випікати торти навряд чи вийде. Замовники солодких столів люблять, щоб майстриня підійшла до справи творчо. Щоб і гостей вразити, і свою душу потішити естетичним виконанням.
Крім любові до кулінарії важлива також любов до естетики. Красиво оформлені торти коштують дорожче, та й скучною справою прикрашання тортів не назвеш. Тут потрібна вправність рук і розвинена уява майстрині. Якщо вам такі заняття в радість, за випіканням тортів і оригінальних тістечок не занудьгуєте.
Смаки в кулінарії змінюються так само швидко, як і на подіумах високої моди. Сьогодні всі фанатіють від мусових тортиків, а завтра знову у моду повертається бісквітне тісто. Тому тримайте руку на пульсі, відстежуйте в соцмережах популярних кулінарних майстринь, щоб переймати у них найкращі рецепти. Так вам завжди буде що запропонувати як старим, так і новим клієнтам.
Соцмережі давно стали зручною площадкою для реклами власних послуг чи продукції. Тому потурбуйтеся про те, щоб ваші фотографії виглядали привабливо. Кулінарні світлини повинні викликати бажання скуштувати ту красу, яку ви приготували. Фотографувати їжу так, щоб її хотілося в ту ж хвилину з’їсти – це теж мистецтво, але за бажання його можна опанувати. Навіть без застосування дорогої фото техніки можна зробити такі кулінарні світлини, від яких не захочеться відводити погляд. Проявіть трохи креативу, потурбуйтеся про гарний фон і антураж навколо тарілки із шматком торту чи тістечком, і світлини приваблюватимуть погляд. Фотографії повинні бути апетитними. Пам’ятайте про це. На крайній випадок можна підкорегувати яскравість і чіткість зображення за допомогою графічних редакторів.
Уявіть ситуацію: ви зробили солодкий стіл-фуршет для дитячого дня народження, або ж на весілля. А через деякий час до вас починають телефонувати нові клієнти і казати, що «вас нам порадили наші друзі/знайомі, ми були на святі і нам дуже сподобалося солодке. Чи можна у вас щось подібне замовити?» Так працює сарафанне радіо – ви приготували якісний продукт, на який одразу знайшлося чимало покупців.
Випікаючи оригінальні тістечка і торти, яких немає на столах у інших майстринь, на вашу солодку продукцію буде попит навіть в період пандемії. Це не єдиний приємний момент у такій «солодкій» спеціальності. Чоловік та інші члени родини теж підтримають подібну ініціативу, бо завжди можна випекти трохи більше оригінальних тістечок, ніж передбачено в замовленні.
Опанування технік саморегуляції, пошук власних ресурсів для відновлення енергії стають справжнім викликом сьогодення. Розвиток таких навичок є критично важливою навичкою для підтримки ментального здоров’я. Ми підібрали для вас дієві поради, як підтримати працівників під час кризи.
Робота HR-спеціаліста містить чимало викликів. Трапляється так, що кандидат технічно підкований на всі сто, але із soft skills спостерігаються проблеми. Що треба знати досвідченому HR-фахівцю, щоб коректно відмовити кандидату?
Кандидати не люблять виконувати тестові завдання, факт. Цьому є цілком логічне пояснення: банально витрачений час. Якщо не візьмуть на роботу, цей час буде змарновано. Тож давайте розберемося, тестові завдання це все-таки перевірка здібностей чи безкоштовна праця на недобросовісного роботодавця?
Дорогі партнери, колеги, друзі!
Щиро вітаємо вас із Різдвом Христовим та Новим роком!
Шановні клієнти!
Напередодні нового року пропонуємо знижки на період з 23 грудня по 31 січня.