UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Успішний бізнес
  5. Солодкі столи – чудовий бізнес для молодих мам, які в декреті

Солодкі столи – чудовий бізнес для молодих мам, які в декреті

14.04.2021 372
Солодкі столи – чудовий бізнес для молодих мам, які в декреті

Солодкі столи – чудовий бізнес для молодих мам, які в декреті

14.04.2021     372

Пандемія пандемією, а люди ще більше хочуть зустрічатися і відзначати сімейні торжества і релігійні свята. А що можемо вважати окрасою кожного столу? Звичайно, солодкий стіл. Випікання тортів та оригінальної випічки може стати успішним бізнесом, якщо дотримуватися рекомендацій, які Jobs.ua підібрали для вас.

Що потрібно для того, щоб зайнятися солодкою випічкою?

Окрім бажання підзаробити грошей у декреті та під час карантину, ви повинні любити кулінарію і все що з нею пов’язано. Просто механічно випікати торти навряд чи вийде. Замовники солодких столів люблять, щоб майстриня підійшла до справи творчо. Щоб і гостей вразити, і свою душу потішити естетичним виконанням.

Крім любові до кулінарії важлива також любов до естетики. Красиво оформлені торти коштують дорожче, та й скучною справою прикрашання тортів не назвеш. Тут потрібна вправність рук і розвинена уява майстрині. Якщо вам такі заняття в радість, за випіканням тортів і оригінальних тістечок не занудьгуєте.

Стежте за тенденціями

Смаки в кулінарії змінюються так само швидко, як і на подіумах високої моди. Сьогодні всі фанатіють від мусових тортиків, а завтра знову у моду повертається бісквітне тісто. Тому тримайте руку на пульсі, відстежуйте в соцмережах популярних кулінарних майстринь, щоб переймати у них найкращі рецепти. Так вам завжди буде що запропонувати як старим, так і новим клієнтам.

Потурбуйтеся про привабливість фотографій

Соцмережі давно стали зручною площадкою для реклами власних послуг чи продукції. Тому потурбуйтеся про те, щоб ваші фотографії виглядали привабливо. Кулінарні світлини повинні викликати бажання скуштувати ту красу, яку ви приготували. Фотографувати їжу так, щоб її хотілося в ту ж хвилину з’їсти – це теж мистецтво, але за бажання його можна опанувати. Навіть без застосування дорогої фото техніки можна зробити такі кулінарні світлини, від яких не захочеться відводити погляд. Проявіть трохи креативу, потурбуйтеся про гарний фон і антураж навколо тарілки із шматком торту чи тістечком, і світлини приваблюватимуть погляд. Фотографії повинні бути апетитними. Пам’ятайте про це. На крайній випадок можна підкорегувати яскравість і чіткість зображення за допомогою графічних редакторів.

Як правильно скористатися сарафанним радіо

Уявіть ситуацію: ви зробили солодкий стіл-фуршет для дитячого дня народження, або ж на весілля. А через деякий час до вас починають телефонувати нові клієнти і казати, що «вас нам порадили наші друзі/знайомі, ми були на святі і нам дуже сподобалося солодке. Чи можна у вас щось подібне замовити?» Так працює сарафанне радіо – ви приготували якісний продукт, на який одразу знайшлося чимало покупців.

Випікаючи оригінальні тістечка і торти, яких немає на столах у інших майстринь, на вашу солодку продукцію буде попит навіть в період пандемії. Це не єдиний приємний момент у такій «солодкій» спеціальності. Чоловік та інші члени родини теж підтримають подібну ініціативу, бо завжди можна випекти трохи більше оригінальних тістечок, ніж передбачено в замовленні.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору