UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Цікаво про бізнес
  4. Чоловіки, які змінили світ
  5. Історії успіху: поради від сорок п’ятого президента Америки

Історії успіху: поради від сорок п’ятого президента Америки

16.06.2021 383Автор: Олександр Мавлідінов
Історії успіху: поради від сорок п’ятого президента Америки

Історії успіху: поради від сорок п’ятого президента Америки

16.06.2021     383Автор: 

Починати будь-який власний бізнес чи справу, завжди не просто. Усіх нас, так чи інакше, але зустрічатимуть певні труднощі на такому шляху. Якщо придивитися до історій життя успішних та відомих людей, можна побачити що вдача та визнання прийшли до них геть не випадково, завдяки такому собі «щасливому випадку». Протягом досягнення своєї мети, ці люди постійно стикалися з чималими перешкодами та справжніми випробуваннями, проте, лише їхня вмотивованість та сила духу, виявилися сильнішими за перешкоди, що й відрізняє їх, від інших, тих хто здався або, не наважився, навіть почати.

Однак, будь-які «вдалі» моменти» чи інші, сприятливі для часу «здійснення мрій» ситуації, якими скористалися та вибороли мету успішні люди сучасності, мають, все таки, певну низку факторів, сукупність яких, й приводитиме до створення необхідних умов.

Напроти, відсутність таких факторів, часто обумовлювала «деградацію успіху», навіть, в нащадків успішних батьків, які, мали, здавалося б, усі можливості для успішного початку власної справи або підтримки створеного предками.

Дональд Трамп, доволі одіозний, сорок п’ятий президент Сполучених Штатів Америки, гарний приклад того, як не лише зберегти та збільшити родинні статки, але й створити у «родинному дереві» власну гучну та, несподівану для родини успішних бізнесменів, політичну кар’єру.

«Козир» - саме так, можна перекласти фамілію Дональда Трампа з англійської. Можливо, саме це, посприяло на створення характеру гравця у малого Донні, а можливо, й суворий характер батька, який доволі суворо «тиснув» на Дональда з дитинства, навчив його «тримати удар» та розвив в Трампа-молодшого, неабияку ділову хватку.

Сам екс президент США, завжди говорив, що має «шість головних аспектів», які вважає тими, що обумовлюють результативний шлях до омріяного успіху.

«Правильна родина»

Саме таке виховання та такі відносини з батьком, як й взагалі, атмосферу родини, в якій йому довелося рости, Дональд Трамп вважав, таким собі «must have», що обумовлює настання можливості успіху

«Ти вже переможець»

З самого дитинства, Трампа вчили психології «переможця», яка базується на трьох головних принципах:

  • Стратегічному мисленні;
  • Вмінню радіти тому, що вже маєш;
  • Необхідності ніколи не здаватися.

«Ефективна освіта»

Відомо, що під час свого навчання. Трамп не відрізнявся «гарними оцінками». Проте, Дональд й не прагнув мати саме «відмітки». Він завжди прискіпливо та ретельно вивчав лише те, що цікавило його по-справжньому, або гарантовано могло обумовити допомогу в досягненні успіху.

«Необхідність вміти ніколи не відступати перед труднощами…Ніколи»

Скептики скажуть про відсутність труднощів в сина багатого батька, але, у той час, коли батько Трампа був відомим та успішним гравцем на ринку будови житла для середнього класу та бюджетників з соціально незабезпечених прошарків населення, Дональд «пішов» геть іншим шляхом.

Він повний новачок, розпочав та самостійно відшукав інвесторів, щоб заявити про себе, як забудовник для VIP користувачів та еліти Америки. Повірьте – це складне завдання, тож, переможець Трамп, стовідсотково, розуміється на труднощах.

«Віруй в обов’язкове настання наступного успіху, якщо ти вже досяг, хоча б чогось малого»

Така ментальність, обумовила працю Трампа у режимі «нон стоп». У той час, коли після вдалого виконання проектів, більшість забудовників відпочивали чи вдумливо «прораховували» наступні кроки, Трамп, ще на стадії завершення однієї будівлі, вже хапався за усі нові можливості. Як бачите, це спрацювало.

«Слідкуй за власним іміджом»

Й мова, не лише про зовнішній вигляд та загальну репутацію. Дональд Трамп вважає, що лише створення зі свого імені справжнього відомого бренду, обумовлює «безпеку та результативність» співпраці з такою людиною для всіх її партнерів, яких, при таких розкладах, має бути не мало.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору