UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Чоловіки, які змінили світ

Публікації "Чоловіки, які змінили світ"

Сторінка 1 з 5

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Чого нас може навчити фільм «Засновник»?

    13 лютого 2023 4036

    Біографічна драма «Засновник» (2016), в оригіналі – «The Founder», розкаже історію становлення найвідомішої мережі фастфуду в світі, всім нам знаного «МакДональдсу». Але яким саме речам може навчити нас цей фільм? Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам це з’ясувати.

  • Людина року Ілон Маск і його 2021 рік: досягнення і невдачі найбагатшої людини світу

    13 січня 2022 500

    В 2021 році Ілона Маска багато хто критикував за самовпевнену поведінку, неоднозначні повідомлення в твіттері, які призводили до значних коливань криптовалюти, і за погане ставлення до працівників. І, попри це, його все ж визнали людиною року. Чому і за які заслуги? Давайте з’ясуємо

  • Біографії видатних особистостей, які надихають і мотивують

    29 вересня 2021 750

    Біографії великих людей мають особливу цінність: вони правдиві. А ще їх цікаво читати, бо життя деяких людей захоплює не менше, ніж сюжети художніх романів. Давайте разом з Jobs.ua дізнаємося, які автобіографії варто почитати на дозвіллі, щоб отримати порцію натхнення і мотивації.

  • Френк Замбоні – той, хто приборкав лід

    27 вересня 2021 425

    Багатьом із нас подобається бувати на катку, подобається кататися на ковзанах по гладенько залитому льоду. А роблять його таким гладким і рівним спеціальні машини – льодові комбайни, або ресурфейсери. Поговоримо про їхнього творця, бо його життя служить яскравим прикладом того, що великого успіху можна досягнути навіть на порозі п’ятдесятиліття.

  • Що порадив би Джек Ма своїм гостям у свій день народження?

    10 вересня 2021 442

    Засновнику Alibaba Group і одному з найбагатших людей світу виповнилося 57 років. Цей чоловік може багато розповісти про злети і падіння, і поділитися своїми міркуваннями, як досягати успіху в наміченій справі. Jobs.ua спробували уявити промову іменинника на своєму власному дні народження, якби гості попросили його виступити перед ними.

  • День Знань – згадуємо найкращих українських педагогів ХХ століття

    1 вересня 2021 423

    Почалася осінь, міста і села України заполонили святково вбрані школярі. Тож Jobs.ua сердечно вітають усіх причетних із Днем знань, а також пропонують пригадати найкращих українських педагогів минулого століття, і їхній внесок у систему педагогічного виховання.

  • Історії успіху: поради від сорок п’ятого президента Америки

    16 червня 2021 374

    Будь-які, сприятливі здійсненню мрій ситуації, якими скористалися успішні люди, мають, низку "певних факторів"

  • Історії успіху: "новий світ" Лакі Палмера

    15 травня 2021 444

    Після періоду небезпечних експериментів із високою електричною напругою та лазерним вогнем, новим захопленням Лакі Палмера став «домашній ігровий простір»

  • Джеймс Кемерон і його майстер клас для маркетологів, як просувати власний продукт

    16 квітня 2021 522

    Дехто з нетерпінням очікує на продовження пригод американського десантника на Пандорі, а поки що разом з Jobs.ua давайте поговоримо, як цей режисер спромігся вивести рекламну кампанію кінострічок на зовсім інший рівень.

  • Історії успіху: останній романтик науки

    12 лютого 2021 504

    Він завжди обожнював жартувати, особливо над самим собою, вважав, що обмежені можливості не є перешкодою для отримання успіху в своєму житті


Ctrl →
1 з 5

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору