UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Цікаво про бізнес
  4. Чоловіки, які змінили світ
  5. Цитати Стіва Джобса, які надихають і мотивують на нові досягнення

Цитати Стіва Джобса, які надихають і мотивують на нові досягнення

6.10.2020 1497
Цитати Стіва Джобса, які надихають і мотивують на нові досягнення

Цитати Стіва Джобса, які надихають і мотивують на нові досягнення

6.10.2020     1497

Слова володіють великою силою – вони можуть надихнути, а можуть і знищити. Сьогодні ми згадуємо найкращі вислови «яблучного» генія, які можуть тільки прекрасне – надихати і мотивувати. Jobs.ua підготував для вас найкращі цитати Стіва Джобса, який 5-го жовтня 2011-го року після тривалої боротьби з виснажливою хворобою пішов із життя у віці п’ятдесяти шести років.

Яким світ запам’ятав Джобса

Цей чоловік прожив видатне життя, хоч і небагато по часу, як за людськими мірками. Так, він не встиг розміняти навіть сьомий десяток, але мільярди людей в світі знають його ім’я. І, схоже на те, знатимуть завжди, бо після себе він залишив впізнаваний «яблучний» бренд і безліч інновацій. Світ запам’ятав його як затятого перфекціоніста, для якого бездоганне втілення якості продукту і його дизайну – це була окрема релігія.

На жаль, навіть великі статки не порятують від смертельної недуги. Ми живемо у той час, коли людство ще не навчилося долати складні форми раку, а Джобсу діагностували саме таку форму онкозахворювання. Але, як стверджує давня мудрість, ми живемо у цьому світі до тих пір, поки живе пам’ять про нас, поки хтось ще вимовляє наше ім’я. Що ж, забуття Стіву Джобсу в цьому столітті – та й у кількох наступних як мінімум – точно не загрожує.

Надихаючі і мотивуючі цитати «яблучного» генія

Буває таке, що опускаються руки, і нічого не хочеться робити. Коли настає важкий період у житті, давайте згадувати щось добре і хороше, щоб знаходити сили іти далі. І до цього доброго і хорошого хочеться віднести мотивуючі цитати Стіва Джобса.

Великий натхненник Apple говорив, що «пройдений шлях і є нагородою». В цьому великому вислові криються основи мудрості східної філософії, бо мудреці Сходу здавна вважали і добре знали те, що не ціль передусім є нагородою, а пройдений до неї шлях. Бо тільки так можна пізнати себе, і, пізнаючи себе, самовдосконалюватися і досягати значних вершин.

Джобс був прихильником простих рішень. Як результат цього, на світ з’явилися його технічні «плоди» – елегантні, витончені, довершені в плані естетики дизайну. Але ця геніальна простота прийшла як результат його наполегливості і вдумливих роздумів. От що він зазначає з цього приводу: «Але якщо продовжити думати далі, якщо заглибитися у проблему, якщо шар за шаром злущити лушпиння, ніби чистиш цибулю, то тоді прийдеш до найбільш елегантного і простого рішення. В більшості людей просто не вистачає на це зусиль або часу».

Гарно Стів Джобс також зауважив про самоповагу: «Робота займає велику частину вашого життя, тому єдиний шлях до самоповаги – робити те, що ви вважаєте вартим значних зусиль. А єдиний спосіб здійснити таку роботу – це любити те, чим ви зайняті. Не падайте духом!»

Складно не погодитися з такими чудовими і мотивуючими цитатами. Так, нам не світить винайти нове чудо технічної інженерії, надати йому ультра елегантного дизайну і привабливості, але кожен з нас може відповідально і з любов’ю робити нашу щоденну роботу, і щодня «лягати спати і думати, що сьогодні ти зробив справжнє диво – ось що для мене важливо».

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору