UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. На допомогу HR
  5. В США минимальную зарплату повысили на 70%

В США минимальную зарплату повысили на 70%

27.07.2008 135

Власти США повысили минимальную зарплату на 70%. Тем не менее, повышение цен на бензин и продукты питания не дают ощутить улучшения финансового положения.

Как сообщает агентство "Новости Америки", повышение зарплаты от $5,85 до $6,55 в час - второе из трех запланированных в 2008 году. В следующем году оно составит $7,25 в час. Рабочие с минимальной оплатой с радостью принимают такое повышение, но им все равно придется бороться с повышением цен. Постепенное поднятие минимальной заработной платы, это "капля в море по сравнению с повышением цен", заявил экономист компании "Lehman Brothers" Зах Пэндл (Zach Pandl).

Напомним, ранее Министр финансов Украины Виктор Пинзеник заявил, что до конца года произойдет рост на 31,6% минимальной пенсии, которая будет составлять 546 грн. В то же время, размер минимальной заработной платы повысится на 31,5%.

Министр также отметил, что с учетом введения с 1 сентября текущего года третьего этапа единой тарифной сетки, на 9,9% возрастет средняя заработная плата в бюджетной сфере.

Источник "liga.net"

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору