UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Мотивація співробітників
  5. Від чого слід відмовитись прямо зараз, щоб не зіпсувати мотивацію

Від чого слід відмовитись прямо зараз, щоб не зіпсувати мотивацію

11.04.2019 348Автор: Лоліта Платошкіна
Від чого слід відмовитись прямо зараз, щоб не зіпсувати мотивацію

Від чого слід відмовитись прямо зараз, щоб не зіпсувати мотивацію

11.04.2019     348Автор: 

Мотивація співрробітника - це рушійна сила кожного спеціаліста. Практично неможливо уявити спеціаліста без натхнення робити своє діло без поставлених перед собою цілей. Але мотивація не завжди працює, а де-які шкідливі звички навіть шкодять вашу спрямованість по досягненню мети, саме тому ми радимо дізнатися про них і відмовитись прямо зараз.

Багато хто з психологів радять відмовлятися від негативних звичок, бо на роботі вони відбирають багато часу, уваги, змушують нервувати та доводити до психічних станів. Давайте розберемося про що йдеться мова.

Негативні звички, що заважають роботі

Низька самооцінка - можна назвати цілим психічним розладом, при якому людина занижує свої можливості та значення. Постійно невпевнена людивна відчуває дуже гостро свою невдосконалість, боїться робити власні кроки, відчуває потребу в керівництві та порадах. Це все впливає не лише на її рівень мотивації, а й на якість роботи взагалі. Розвивайте свою впевненість, самооцінку, пробуйте робити самостійні кроки. Коли ви отримаєте достньо знань та вмінь, ви будете більш впевненими і зможете самостийно приймати певні рішення.

Ще одна негативна звичка - скаржитися на все підряд і на кожного. Ніхто не любить слухати скарги, можливо, і ви так само. Тому не заважайте іншим, не відволікайте їх. Такою негідною поведінкою ви можете отримати і ворогів. Уникайте звички скаржитись на людей та обставини, тоді і ви, і ваши колеги завжди будуть у гарному настрою.

Психологи ствердджують, що найбильшу помилку допускають робітники, коли починають поріванювати себе зі співробітником. Мотивація рухатись далі одразу пропадає, особливо якщо ваші старання не виправдолвуються. Звісно, треба прагнути бути найкращим, але найкращим за себе вчорашнього. Професійний ріст не може бути моментальним, тому це цілком нормально, коли зміни видбуваються поступово.

Припиніть вирощувати в себе таку негативну звичку, як видкладати на завтра. Якщо ви щось можете зробити завдання негайно, особливо якщо є вільний час, то зробіть.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору