UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Ринок праці України
  5. Як минула осінь на столичному ринку праці

Як минула осінь на столичному ринку праці

18.12.2018 288Автор: Олександр Мавлідінов
Як минула осінь на столичному ринку праці

Як минула осінь на столичному ринку праці

18.12.2018     288Автор: 

Іноді, висока платня за роботу, зовсім не вимагає складних знань щодо професії або надмірних зусиль. Хоча, певний високий ступень відповідальності на таких посадах, звичайно, існує.

Як дізнавався Jobs.ua, столичний центр зайнятості склав перелік професій, які мали високу зарплатню та знаходились у статусі «дефіцитних» у Києві та регіоні цієї осені.

Звичайно, перші місця переліку припали на рідкісні та «специфічні» зайняття такі, як консалтинг, фінансовий та маркетинговий менеджмент, тощо. На таких посадах, підприємці бажають бачити дійсних профі, за роботу яких готові платити тільки самі ставки від 20 000 до 37 000 гривень на місяць.

Як виявилося, не менш заробляють й монтажники систем кондиціювання, яким пропонують заробітну платню, що сягає 20 000 грн на самому «старті роботи». Київський охоронник у дитячий садок, також може непогано заробити. Сьогодні, за обіймання цієї посади готові платити 17 000 грн. До речі, приблизно таку ж саму суму пропонують й директорові дошкільного закладу.

Слюсарі, монтажники-будівельники та електрики восени заробляли 14-15 000 гривень щомісячно. Прибиральнику службових приміщень готові були платити до 7 000 грн, але ця професія очолила рейтинг спеціальностей, що знаходились у дефіциті. Серед фахівців, столичному ринку бракувало й таких спеціалістів, як бухгалтера, двірники та водії.

Крім того, згідно офіційних статистичних даних, за три місяці осені на обліку у Києві перебувало 8 500 людей, 88% з яких мають вищу освіту. При цьому, тільки у центрі зайнятості за той же період було презентовано 12 300 вакансій, які очікували своїх шукачів.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору