UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Це важливо знати кожному
  5. Як налаштуватись на роботу в похмурі дощові дні

Як налаштуватись на роботу в похмурі дощові дні

27.04.2021 448
Як налаштуватись на роботу в похмурі дощові дні

Як налаштуватись на роботу в похмурі дощові дні

27.04.2021     448

Квітень цьогоріч не порадував теплою погодою ані на йоту. А березень – і поготів. Похмура погода за вікном, коли на календарі вже давно весна, не надто спонукає до роботи. Безперечно, в погожі теплі дні теж не завжди хочеться працювати, але краще спостерігати за вікном офісу чи власного помешкання сонячну безтурботність весняних днів, а не холодні дощі, а подекуди навіть мокрий сніг з дощем.

Безперечно, холодну дощу погоду полюбляють меланхолійні і романтичні особистості, бо дощ асоціюється зі смутком і розставанням, а також холодом і пусткою в душі. Але якщо ви не належите до людей з подібним складом душі, похмурі дні буває досить важко пережити. Тому постає питання – як налаштуватись на роботу в похмурі холодні дні, коли територію ліжка не хочеться покидати, не те що працювати? Давайте разом з Jobs.ua розберемося з цим важливим питанням.

Мотивуйтеся і мотивуйте

Мотивуйте себе і близьких людей тим, що по завершенню дня ви матимете для них сюрприз, але який саме це буде сюрприз, в деталі не вдавайтесь. Інтрига і відчуття майбутнього сюрпризу даруватимуть в душі те відчуття свята, з яким значно легше пережити холодний дощовий день. А чому б і ні? Трохи інтриги нікому не завадить. Ваших близьких грітиме думка про майбутній сюрприз, вас грітиме думка, що вам вдалося їх заінтригувати, і ваш розум на додачу буде зайнятий тим, що дійсно придумати якийсь класний сюрприз. А на крайній випадок можна купити суші чи піцу з бургерами.

Гаряча ванна

Пообіцяйте собі вранці холодного дня, що ввечері потішите себе гарячою ванною. Після холодного дня це чудовий спосіб порелаксувати і відновити сили. Прийнявши гарячу ванну перед сном, ви спатимете як немовля. Як альтернатива ванні – контрастний душ або настільки гарячий душ, щоб ванна кімната нагадувала сауну, а не, власне, ванну кімнату.

Музика

Щоб заглушити в собі негатив від похмурої погоди за вікном офісу та автомобіля, дозвольте собі голосніше послухати музику, ніж зазвичай. Поставте музику, яка заряджає і бадьорить саме вас, або, навпроти, веселить. В холодні дощові дні важливо не фіксуватися на поганій стороні дощу, а навпаки, спробувати піймати позитивну хвилю і вхопитися за неї.

Гарячі напої

Не скупіться на робочому місці на гарячі напої, бо це не той день, щоб пошкодувати собі зайву кружку чаю. А на обіді можна випити глінтвейн в якості аперитиву, або вже після їжі. Якщо ваша робота вимагає посиленої концентрації і навіть маленька доза алкоголю буде зайва, потіште себе думкою, що після роботи обов’язково зігрієтеся гарячим вином. А чому б не потішити себе в холодний дощовий день? Похмурі дні не всім до вподоби, і без нервів і стресу їх перенести вдається не всім.

Окрім того, ви можете виробити свої власні причини не лише добре налаштуватись на роботу в похмурі дощові дні, а й навіть порадіти такій погоді, бо певна привабливість у ній є. Та й після похмурих днів завжди вдвічі приємніше, коли на небі з’являється сонце, а з ним і тепло.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору