UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Цікаво про бізнес
  4. Секрети успіху великих компаній
  5. Як це – працювати в Google: підбірка цікавих фактів

Як це – працювати в Google: підбірка цікавих фактів

26.02.2021 545
Як це – працювати в Google: підбірка цікавих фактів

Як це – працювати в Google: підбірка цікавих фактів

26.02.2021     545

Українським компаніям варто було б переймати світовий досвід. Компанії, які досягнули за останні десятиліття небачених висот, можуть навчити багатьом цікавим речам. Jobs.ua підібрав цікаві факти про те, як це – працювати в одній з найвідоміших ІТ-компаній світу.

Google народився в лабораторії Стенфордського університету

Компанія не лише зародилася в лабораторії одного з провідних вузів Сполучених Штатів, а й, по великому рахунку, нею залишилася. Бо що відрізняє лабораторії найкращих вузів США? Це сміливість в експериментах, незалежність мислення, постійна зацікавленість в розвитку і мрії про польоти на Місяць. А науково-дослідницькі лабораторії Стенфорда вважаються одними з найкращих в світі.

В Google працюють ґуґлери

Ґуґлери – це так звані «інтелектуальні креативщики». Якщо ви любите і вмієте ризикувати, впевнені в собі і своїх вміннях, ваша самодисципліна прокачана до захмарних висот, ви просто випромінюєте творчу енергію, а також володієте практичним підходом і розвиненою бізнес-інтуїцією… можливо, ви теж ґуґлер? В будь-якому разі, якщо ви відчуваєте в собі сили змінювати світ, а також непогано володієте англійською, подавайте заявку в цю компанію – тут люблять креативних та всебічно розвинених особистостей.

Управління середовищем, а не людьми

В Google створюють потрібне середовище для людей, а робочий процес вже вибудовується сам по собі. Ну як сам по собі? Командам ґуґлерів ставляться завдання, і всі разом працюють на досягнення цілі. А найкращі управлінці – це такі управлінці, яких не видно і не чути, хіба не так? А творчі і талановиті люди найкраще працюють тоді, коли начальство їм не заважає.

Внутрішня пристрасть і зацікавленість

Щоб працювати над великими звершеннями – а в Google ставлять перед собою тільки грандіозні цілі – у вас повинен горіти внутрішній вогонь. Той самий вогонь, який дозволяє з великою пристрастю віддаватися роботі. В Google працюють такі люди, з якими нескучно потеревенити біля кулера або згаяти за цікавою бесідою час, очікуючи на свій авіарейс.

Різносторонні інтереси – шлях до інсайтів

Працівники Google – дуже різні люди. І це дуже добре, бо зіткнення різних поглядів породжує несподівані інсайти, а одностайність в поглядах і мисленні не настільки продуктивна, якщо ви хочете щодня змінювати світ.

Офісній дружбі – ні!

В Google несхвально ставляться до того, щоб працівники приводили в офіс своїх знайомих чи друзів. Це може зашкодити роботі, бо друзям хочеться зробити поблажку, можливо, закрити очі на якісь промахи і т.д.

Інженери – основні працівники Google

Творці компанії навчалися на інженерних спеціальностях. Половину компанії теж складають інженери. По факту виходить, що одні талановиті інженери наймають на роботу інших талановитих інженерів. А все тому, що інженери – це такі люди, які будь-який геніальний план швиденько спустять на землю і розберуть на найдрібніші складові. А коли зберуть все наново, в світі з’явиться ще один інноваційний продукт.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору