UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Кар'єра
  5. Як втілити нереалізовані за рік цілі?

Як втілити нереалізовані за рік цілі?

8.01.2019 746Автор: Лоліта Платошкіна
Як втілити нереалізовані за рік цілі?

Як втілити нереалізовані за рік цілі?

8.01.2019     746Автор: 

Аналі своїх професійних успіхів за відпрацьований рік допомагають фахівцеві зрозуміти, чого він практично досяг і які цілі вдалося реалізувати за цей часовий відрізок. Вони також допомагають проаналізувати ефективність своєї роботи і дізнатися, які термінові завдання від начальника не були вирішені в повній мірі і їх слід перенести на інший часовий період, а які зовсім застаріли і вже не є актуальними для компанії в цілому.

Отже, підбиваючи підсумки робочого року, ви виявили завдання, які не встигли реалізувати. Випишіть ці завдання на окремий аркуш паперу і обговоріть з керівником їх актуальність. Це допоможе вам відсіяти третину їх, що вже полегшить і зменшить вам роботу. Що робити з рештою актуальних нереалізованих завданнь читайте далі в статті.

Як перетворити цілі в дії

Нереалізований список завдань розмістіть на видне місце на вашому столі, щоб вони завжди нагадували про себе і про важливість їх виконання. Кращим способом реалізації списку цілей і завдань є часткове послідовне їх виконання. Ось декілька порад від психологів, щоб не перевантажувати себе психологічно:
1. Не виконуйте кілька завдань одночасно. Це розсіює увагу і вашу концентрацію.
2. Оцініть адекватно свої зусилля у вирішенні даного завдання, проаналізуйте, які ресурси і допомогу ще вам необхідні.
3. Якщо ви не знаєте, як виконати ту чи іншу задачу попросіть роз'яснити у керівника її цілеспрямованість та інші неясні моменти її виконання. Ви також можете попросити допомоги більш кваліфікованих і досвідчених працівників.
4. Якщо у вас виникли явні проблеми або труднощі в реалізації завдання, порадьтесь з керівником або начальником.
5. І головне, не залишати виконання цих завдань на потім. Вони повинні бути реалізовані в найближче майбутнє.
Чому доведення нереалізованих цілей за рік до логічного кінця так важливо? По-перше, дуже важливо знати свій річний обсяг завдань на виконання. По-друге, важливо знати і особисто бачити куди ти йдеш, реалізуючи ці завдання, і куди рухається компанія. По-третє, так ви постійно тримайте себе в узді, не даєте розслабитися і забути про завдання, які залишилися висіти на вас вантажем з минулого року. По-четверте, ви повинні вчитися доводити завдання до логічного завершення - це важливий навик будь-якого кваліфікованого спеціаліста.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору