UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Успішний бізнес
  5. Як заробити кілька мільйонів доларів, звільнивши жінок від потреби відвідувати манікюрні салони

Як заробити кілька мільйонів доларів, звільнивши жінок від потреби відвідувати манікюрні салони

13.12.2020 472
Як заробити кілька мільйонів доларів, звільнивши жінок від потреби відвідувати манікюрні салони

Як заробити кілька мільйонів доларів, звільнивши жінок від потреби відвідувати манікюрні салони

13.12.2020     472

Жінки багато часу і грошей виділяють на догляд за своїми нігтями. Саме тому їм чимало годин доводиться проводити в манікюрних салонах, очікуючи на прийом до своєї майстрині. Цей момент швидко усвідомила молода кореянка Чжуен Сон, яка в 2017 році з кількома партнерами заснувала успішний бізнес – компанію ManiMe, яка виробляє гелеві наклейки для нігтів. Стартап був запущений у Каліфорнії восени 2019 року, і вже встиг залучити дев’ять мільйонів інвестицій! Jobs.ua пропонують короткий екскурс в історію надзвичайно перспективного бізнесу.

Гелеві наклейки на нігті – наскільки це прибутково?

Ідея подібного бізнесу може видатися потішною, але легковажною її аж ніяк не назвеш. Манікюрні салони – доволі прибуткова справа, адже їх відвідують жінки всіх вікових категорій. Гарні і доглянуті нігті хочуть мати всі жінки, а пандемія коронавірусу призвела до того, що манікюрні салони були змушені закритися на карантин. Стартап ManiMe запропонував чудову альтернативу: все, що потрібно зробити жінкам, це сфотографувати свої нігті і відправити на адресу компанії. Щоб підігнати розмір під «руки» кожної клієнтки, ManiMe використовують лазерну підрізку і 3D-моделювання. Отримані гелеві наклейки можна нанести на нігті за п’ять хвилин, а їхнє видалення відбувається ще швидше!

Як коронавірус посприяв молодій компанії

Для багатьох компаній коронавірус виявився справжнім нещастям. Для молодого стартапу гелевих наклейок на нігті, навпроти, він посприяв у становленні бізнесу. Як зауважив один з інвесторів компанії, «пандемія коронавірусу стала потужним попутнім вітром». Крім того, успішний стартап кореянки позбавив жінок прив’язки до манікюрних салонів, бо дозволяє заощадити чимало часу на відвідування і тривалі сеанси нанесення манікюру. Тож з моменту пандемії, перебуваючи на карантині, жінки могли й надалі тішитися чудовим манікюром, не виходячи з дому.

Ціни і дизайнерські рішення ManiMe

Манікюрні набори коштують від 15-ти до 25-ти доларів. Можна обрати різні варіанти: як базові рішення, так і унікальні дизайнерські наклейки. Однією з перших майстринь, які підписали контракт з ManiMe, стала нью-йоркська майстриня манікюру Медлін Пул. Серед її нейл-артів на сайті компанії, які помітно виділяються серед усієї колекції, можна придбати прозорі наклейки з метеликами або затійливий узор з квітів на чорному фоні. Дизайнерка зізнається, що їй би не вистачило терпіння малювати вигадливих метеликів на кожному нігті, а гелеві наклейки значно спростили це завдання.

Наслідуючи приклад нью-йоркської дизайнерки, з молодою компанією підписали договір про співробітництво ще десять майстринь нейл-арту, в тому числі кілька популярних в Інстаграмі блогерок. Всі вони отримують невеликий відсоток з реалізації гелевих наклейок з авторським дизайном. Чжуен Сон відзначає, що з появою кожного нового дизайнера зростає рівень продаж. В майбутньому вона планує створити співтовариство, щоб можна було зібрати популярні дизайни в одному місці.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору