UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Мотивація співробітників
  5. "Зроблю завтра" чи що робити із прокрастинацією?

"Зроблю завтра" чи що робити із прокрастинацією?

30.04.2019 496Автор: Олександр Мавлідінов
"Зроблю завтра" чи що робити із прокрастинацією?

"Зроблю завтра" чи що робити із прокрастинацією?

30.04.2019     496Автор: 

Прокрастинація - сучасна проблема багатьох напрямків. Важкі завдання та психологічні особливості людини, роблять неможливим виконання останніми своєї роботи нормально та у визначені терміни.

Серед рекомендацій, щодо боротьби із прокрастинацією, Jobs.ua виділив, на нашу думку, найбільш дійові та пропонує ознайомитися з ними.

По-перше, це визнання себе такою людиною. З визнання любої проблеми починається її вдале знищення.

Далі, спробуйте замінити ставлення до того, що треба зробити, з відчуття «я повинен» на відчуття «я обираю». Розуміючи, що ви щось комусь «завинили» - дуже складно поставитися до цього завдання, так би мовити, із душею. Натомість, ваш власний вибір не відкладати, а почати робити це – може стати гарним стимулом та натхненням для виконання роботи.

Не намагайтеся осягнути увесь об’єм роботи, але виконуйте її поступово, крок за кроком. Коли ви зумієте відкинути усе зайве, та почнете, ви побачите, що у цьому всьому, немає нічого того, що не можна виконати.

Й останнє. Не фокусуйтеся на фіналі, а зосередитеся на старті своєї роботи. Для вас старт – це набагато важливіше за будь-який фінал. Тому зумівши почати, ви у будь-якому разі, зумієте й закінчити це.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору