UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Декрет / лікарняний

Декрет / лікарняний

запитання до юриста по декрету і тривалості лікарняного листа

Останні питання юристу:

ЛЮДМИЛА ( 4 липень 2011)

Добрий день! Я постраждала внаслідок аварі на ЧАЕС 2 категорії. Тому мені належить відпустка по вагітності і пологах 180 днів. 06.06.11 р. отримала лікарняний лист по …. грудня 2011р. З 26 квітня пішла у додаткову відпустку на14 роб. днів (чорнобильську), а відразу по її закінченню з 16.05.11 по 29.06.11 в основну щорічну на 30 календарних днів та додаткову на 13 к.д. , як посадова посадова особа місцевого самоврядування, що має стаж 15 років. Відпускні і матеріальну допомогу у розмірі середньомісячної з-ти (згідно колдоговору) я отримала в повному обсязі. Так, як період щорічної відпустки співпав із відпусткою по вагітності і пологах з мене утримали кошти за ці дні ( з 06.06. по 29.06.). Також 01.05.11р. у мене настало право на одержання винагороди у розмірі 2-х середньомісячних зарплат, як посадовій особі, що безперервно і сумлінно пропрацювала в органах місцевого самоврядування 15 років, згідно постанови КМУ від 24.02.2003 №212 (у редакції постановою Кабінету Міністрів України від 02.10.2003 №1563). Згідно розпорядження міського голови дані кошти були мені нараховані і я їх отримала у сумі майже 6 тис.грн. на початку червня. Тепер коли постало питання нарахування мені виплати по відпустці в зв’язку з вагітністю і пологами, бухгалтерія включає всі отримані мною кошти за попередні 6 місяців, окрім вищевказаної винагороди, так як Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, який нас обслуговує в усній формі категорично забороняє їй це робити, мотивуючи це тим, що таких випадків у Київській області не було і ці кошти не включали до розрахунку і якщо вона їх не послухається вони пришлють перевірку КРУ. Прошу Вас дати розяснення- чи входить дана винагорода в розрахунок по оплаті відпустки в звязку з вагітністю та пологами?

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
50 з 114

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору