UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Прийом на роботу

Прийом на роботу #109565

Питання від Галина (31 березень 2020):
Приймаємо людину на роботу 0,75 ставки основна робота , 0,25 ставки суміщення .Як правильно все оформити?

Ответ юриста ( 3 квітень 2020) :

Доброго дня! працівник пише дві заяви, відповідно до яких робиться два накази, один наказ про прийняття на основну роботу та наказ на сумісництво. За бажанням працівника в трудову книжку може вписуватись крім основної роботи, і робота за сумісництвом. Незалежно від того, основна робота за посадою чи за сумісництвом, ця посада повинна бути в штатному розписі. Повідомлення ДФС про прийняття працівника на роботу є частиною укладання трудового договору, яке складається із виданого наказу та повідомлення ДФС та її територіальних органів.

Прийом на роботу, інші питання

    Олександр (23 лютий 2024)

    Доброго дня! Я працюю директором ліцею (наказ Управління гуманітарної політики про призначення директором ), чи можу я себе призначити на посаду вчителя (8 год) - це вакантні години в ліцеї (Наказом ліцею в якому я працюю) і одночасно працювати директором і вчителем, щоб після звільнення з посади директора залишитися працювати вчителем.

     Переглянути відповідь

    Альона (14 лютий 2024)

    Підкажіть, будь ласка, я перебувала на обліку в центрі зайнятості в 2021-2022 році, отримала десь 80 днів допомоги по безробіттю. 8 січня 2022 року народила дитину і після закінчення дії довідки по вагітності та пологах знялася з обліку по догляду за дитиною до 3 років. Дитині виповнилося 2 роки і я вирішила звернутися за допомогою до центру зайнятості в пошуках роботи. Підкажіть, будь ласка, чи можу я отримати статус безробітноі і чи повинні мені щось виплачувати в центрі зайнятості, бо з цими новими законами ніяк не розберуся. В особистому кабінеті мені пише, що дворічний період закінчився 20.09.2023 року

     Переглянути відповідь

    Катерина (28 січень 2024)

    Добрий день. Підскажіть будь- ласка, як прийняти сумісника (адміністратор магазину) на 0.5 ставки, щоб оплата кожного місяця була однакова, за графіком роботи 2 дні по 8 годин, один день 4 години ( або 2 дні по 10 годин) разом 20 годин тиждень? При оплаті за фактично відпрацьований час, кожен місяць різна сума. Чи можна сформувати Наказ таким, прийняти на умовах неповного робочого часу з тривалісстю робочого тижня 20 годин за індивідуальним графіком роботи ( дні та години роботи) з посадовим окладом 7100 грн на місяць з оплатою у розмірі 0.5 частки посадового окладу. Але як тоді за цим варіантом рахувати оплату, якщо буде тиждень лікарняного? Читала, що так можна коли кожен день по 4 год.((( Варіант 2. Встановити підсумований облік робочого часу і складати щомісяця графіки під норму годин на 0.5 ставки?? Як це правильно все прописати. Допоможіть розібратись, я ФОП, працівник працює уже другий місяць, а ще не оформлений правильно. В податкову подали повідомлення

     Переглянути відповідь

    Надія ( 9 грудень 2023)

    Добрий день. Підскажіть, будь-ласка, якщо стою на обліку в центрі зайнято сті, можуть надати відпустку по догляду за дитиною до досягнення шестирічного віку, згідно медичного висновку?

     Переглянути відповідь

    Діанс ( 7 грудень 2023)

    Я працюю вихователем, ЗДО працює без медичної сестри. Хочуть узяти дитину в якої не одна алергія. Я проти, бо переживаю що може статися з дитиною. Як законно вирішити цю проблему. Я буду відповідати за цю дитину повністю сама, за її життя?

     Переглянути відповідь

    Тетяна (11 жовтень 2023)

    Скажіть будь ласка, якщо вихователь, в якого оформлено ВПО за основним місцем роботи, знаходиться на простої, на 2/3 від 0, 75 ставки посадового окладу, чи можна взяти на роботу в інший ЗДО за сумісництвом на повну ставку вихователя Дяую.

     Переглянути відповідь

    юлія ( 3 жовтень 2023)

    Доброго дня, підкажіть будь ласка як можна оформити на роботу асистентом вчителя одну і ту людину на дві ставки, так як у закладі навчання у дві зміни і асистент працює у дві зміни з двома різними класами. Як буде здійснюватися оплата праці, яка нормативна база якщо це можливо....

     Переглянути відповідь

    Ірина (19 вересень 2023)

    Доброго дня. Вчитель історії призначений на посаду директора гімназії (поза конкурсом на період воєнного стану). Чи потрібно звільняти попередньо із посади вчителя історії, а потім призначати на посаду директора?

     Переглянути відповідь

    Алла (13 вересень 2023)

    Добрий день. Допоможіть розібратися. В закладі освіти працює соціальний педагог на повну ставку (40 годин), йому ще даємо навантаження вчителя (12 годин на тиждень). Чи треба, щоб цей працівник писав заяву на прийняття на роботу за сумісництвом, чи треба робити наказ на прийняття цього працівника за сумісництвом? Таке ж питання по вихователям, які ще беруть вчительські години індивідуального навчання. Все це в межах одного закладу освіти. Як оформлювати таких педагогічних працівників? Вони ж вважаються внутрішніми сумісниками?

     Переглянути відповідь

    Олеся ( 4 вересень 2023)

    Чи може директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників та його консультанти викладати у школі?

     Переглянути відповідь

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору