UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Навчання, розвиток, підвищення кваліфікації
  4. Тенденції ринку освіти
  5. Освіта – формальність чи необхідність?

Освіта – формальність чи необхідність?

6.02.2008 553
Освіта – формальність чи необхідність?

Освіта – формальність чи необхідність?

6.02.2008     553
Вибираючи, куди піти вчитися, завжди думаєш, що навчальний заклад, який ти обираєш, відкриває нову сторінку твого життя. Цікавить будь-яка інформація, яку майбутній абітурієнт «висмикує» з Інтернету, періодики, досвіду своїх друзів. Найчастіше прислухаємося до порад друзів, знайомих, співробітників, родичів. І «виводимо» свою формулу успіху: потрібно вибирати ВНЗ, в якому невеликий набір, тоді можна поступити «не напружуючись»...

А кілька років пізніше, озираючись назад, розуміємо, що просто стати студентом у 17 і отримати диплом у 22 – це далеко ще не все. Навчання повинне приносити моральне задоволення, надавати впевненості у завтрашньому дні. Хочеться тримати в руках диплом, який підтверджує справжні знання.

Не кожен роботодавець візьме до себе на підприємство «свіжоспеченого» фахівця. Куди не кинься, потрібні навички практичної роботи чи зв’язки. Зіштовхнувшись з реаліями життя, сприймаєш процес своєї освіти інакше.

З усіх відомих професій і спеціальностей є небагато тих, за допомогою яких можна швидко знайти гарну роботу. А вже тих, котрі дозволять поєднати улюблену справу з гідною зарплатою, так просто можна по пальцях перерахувати. Але ж вони існують!

Наприклад, ні для кого не секрет, що наймолодші та високооплачувані працівники в усьому світі — це комп’ютерні фахівці. Вони міцно стоять на ногах, адже вони — незамінні та невід’ємні співробітники кожної компанії. От тільки отримати висококласну комп’ютерну освіту в наших рідних навчальних закладах досить складно, а головне, довго.

Єдина у своєму роді можливість стати програмістом, web-розроблювачем або фахівцем у галузі IT-технологій, отримавши глибокі знання і практичні навички усього за 2 — 2,5 року навчання, з’явилася завдяки Комп’ютерній Академії «Шаг».

За майже 6-річну історію свого існування Комп’ютерна Академія «Шаг» відкрила 12 філій по всій Україні. Більше п’яти тисяч випускників пишаються своєю освітою, адже завдяки їй знайшли гідну роботу чи відкрили власний бізнес.

Заняття в Комп’ютерній Академії «Шаг» на найвищому рівні проводять кращі комп’ютерні фахівці України, що підтверджується срібною медаллю, яку отримала Академія на конкурсі Міністерства освіти та науки України за розробку і використання методики комплексної підготовки фахівців.

В даний час закінчується набір в Академію і кількість вільних місць з кожним днем зменшується!

Якщо у Вас виникли питання — телефонуйте в приймальну комісію Комп’ютерної Академії «Шаг» і Ви отримаєте найповнішу інформацію.

Читайте також

  • Як полегшити вихід на роботу після відпустки? 8 вересень, 2024

    Декілька порад від наших експертів про те, як, повернувшись до роботи, правильно застосувати «відновлений багаж сил».

  • Піднімайся і йди30 серпень, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 серпень, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

↑ Вгору